Fashion

De opvallendste accessoires van 2009

Afgelopen jaar hebben we heel wat opvallende accessoires voorbij zien komen. De één nog lachwekkender en vreemder dan de ander. Girlscene heeft van 2009 de opvallendste en raarste accessoires op een rij gezet...

Rihanna's studded zonnebril. Al moet ik zelf zeggen: 'Erg apart'. De bril is ook in de clip "Run This Town" met Jay-Z en Kanye West terug te zien. Het handige aan deze bril is dat niemand erdoorheen kan kijken, maar jij alleen de ander ziet. Dus mocht je die leuke jongen willen bespieden, schaf dan deze bril aan om ongemerkt te gluren.

2009 staat bekend als het jaar van 'de oortjes'. De bunny-oortjes werden o.a. bij Madonna en de Olsen Twins gespot. Madonna draagt een exemplaar van Louis Vuitton en de Olsen Twins van Maison Michel.

Malin Akerman's Prada schoenen. De leren achterkant van de hak lijkt op een waaier van pauwenveren. Echt prachtig bewerkte schoenen die haar outfit compleet maken.

Ben je fashionable of niet?! Carrie Underwood zorgt ervoor dat zelfs haar pleister fashion verantwoordt is. Ze draagt hier een pleister van Hello Kitty, matchend bij haar fuchsia roze babydoll.

Beyonce's metalen handschoenen. Ze wilde voor haar 'I Am ... Sasha Fierce' album wat stoerdere sieraden, vertelt sieraden designer Lorraine Schwartz. De handschoenen matchen met haar strass bewerkte body.

Kerry Washington's Louis Vuitton schoenen. Let vooral op de afwerking en de aparte hak. Echte eyecatchers!

Fergie's heavy metal sieraden. Black Eyed Peas zangeres Fergie heeft wat extra gewicht aan haar lichaam naast het mini-jurkje. De gigantische armbanden zijn van Robert Lee Morris, die het nog net mogelijk maken dat haar arm kan buigen.

Katy Perry staat bekend voor het dragen van aparte fashionitems, waaronder deze Karl Lagerfeld tas. Op de tas zie je een portret van Karl, de ogen zijn eruit gesneden als handvat.

Drew Barrymore's gezichtssluier. De Grey Gardens ster werd door de jaren '40 geïnspireerd. Deze aparte gezichtssluier is met een strassbloem afgewerkt.

door Danique

Foto's: Instyle.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved