De mooiste Oscarjurken

Celebs door Redactie

Bij de Oscars is het de laatste jaren belangrijker wie wat draagt, dan wie welke award wint! Kortom: it's all about the dresses. Girlscene laat de top 10 van de mooiste Oscarjurken zien.

Michelle Williams

-

Michelle Williams in een gele jurk van Vera Wang in 2006. Haar rode lippenstift maakt de outfit af. Niet veel vrouwen kunnen de kleur geel goed hebben, maar Michelle kan dit zeker wel dankzij haar huidskleur.

Anne Hathaway

-

Anne Hathaway kennen we allemaal van de films The Princess Diaries en The Devil Wears Prada. Het verbaast ons daarom ook niet dat Anne in een prachtjurk als deze op de rode loper verschijnt. In 2009 droeg Anne een jurk van Armani en Cartier sieraden.

Hilary Swank

-

In 2005 droeg Hilary Swank deze mooie blauwe Guy Laroche jurk. Eigenlijk had Hilary het plan om een jurk te dragen van Calvin Klein, maar ze bedacht zich op het laatste moment en dat is maar goed ook, want deze jurk is een van de mooiste Oscarjurken allertijden.

Keira Knightley

-

Keira Knightley draagt in 2006 een jurk van Vera Wang. Deze jurk is perfect voor haar figuur. Celebrity styliste Rachel Zoe dwong Keira om deze jurk te dragen en daar zijn we Rachel erg dankbaar voor. Keira ziet er uit als een model en niet alleen door de jurk, ook door hoe ze poseert!

Cate Blanchett

-

Cate Blanchett droeg in 2007 een jurk van Giorgio Armani. De metallic-kristallen jurk is perfect voor haar figuur. Het laat haar mooie rondingen goed naar voren komen en doordat de jurk asymmetrisch is, laat de jurk toch nog wat huid zien. Haar make-up is niet te overdreven, een beetje lipgloss, blush, oogschaduw en mascara.

Penélope Cruz

-

Deze Versace jurk werd gedragen door niemand minder dan superster Penélope Cruz. Terug in 2007 droeg zij de pasteljurk en Versace wist dat pastel de nieuwe trend zou worden. Niemand zou deze jurk beter gedragen kunnen hebben. Door haar donkere haren, bijpassende clutch en lippenstift van Wag is haar look compleet.

Jennifer Lopez

-

In 2007 droeg Jennifer Lopez een jurk van Donatella Versace. Normaal gesproken laat Jennifer Lopez haar prachtige figuur zien in een jurk, want daar is ze trots op. Dit keer kozen Versace en Jennifer ervoor om haar figuur wat minder te laten zien door deze griekse godinnen jurk. De kleur is vrij simpel, maar past perfect bij de kristallen om haar hals. Haar kapsel maakt het het af met een klassieke coupe.

Cameron Diaz

-

De jurk van Cameron Diaz is persoonlijk een van mijn favorieten. Dit jaar liep ze op de rode loper in een jurk van Oscar de la Renta. Deze strapless jurk met het accent op haar taille laat haar figuur goed uitkomen. Het laat ons weer zien dat Cameron prachtig slank is, de rode lippenstift maakt het plaatje compleet.

Welke Oscar jurk vinden jullie het mooist?

door Shelley

Foto's: people.com, luckymag.com, zimbio.com