Celebs met de butterfly print

Celebs door Redactie

De lente is begonnen en de vlinders komen weer tevoorschijn! Niet alleen buiten maar ook op de kleding van de celebs. Het vlindermotief is niet iets nieuws want vorige zomer zagen we het al op de catwalk bij onder andere Diane von Furstenberg, Badgley Mischka en Collette Dinnigan.

-

Dit jaar zijn Keira Knightley (in Erdem), Hilary Duff (Patterson J. Kincaid) Alicia Keys (Vintage) er al in gespot!

-

Keira heeft gekozen voor een lange, klassieke jurk. Heel erg mooi, de donkere ondergrond met de fel gekleurde vlinders. Het doet mij een beetje denken aan van die traditionele Japanse jurken. Omdat de jurk al erg druk is draagt Keira bijna geen sieraden. Heel slim!

-

Hilary koos juist voor een luchtige, lichte top met bloemetjes en een paar vlinders. Jammer dat ze de top combineert met een nette, zwarte pantalon. Een stoere skinny jeans en een paar mooie "high heels" zouden er een stuk leuker onder staan! Gelukkig maken de gele nagellak, bijpassende sieraden en zwarte Hermes Birkin veel goed.

-

Het jurkje van Alicia vind ik wat minder. Vlinders doen mij denken aan veel kleur, vrolijkheid en zomer en dat kan ik in dit jurkje niet terug vinden. Door de schoentjes die Alicia draagt vind ik het geheel er een beetje "lomp" uitzien. Jammer!

door Laura

Foto's: thefashionpatrol.com/, stylemywardrobe.com/, fabsugar.com/ en mystyle.com