Celebs

De stijl van Vanessa Paradis

Vanessa Paradis ken je misschien als de vrouw van een van de beste acteurs ter wereld, namelijk: Johnny Depp. Toch heeft ze zelf ook een flinke carrière opgebouwd. Zo is ze een welbekende Franse zangeres en actrice.

-

Aangezien Vanessa het nieuwe gezicht van Coco Chanel Rouge is, heeft Chanel speciaal voor haar een diner georganiseerd waarbij ze bovenstaande outfit draagt. Haar krullen en rode lippenstift geven een Franse look. Ook het jurkje is in Franse stijl en helemaal van nu. De bloemenprint is echt DE print van 2010. Doorschijnende stof kan heel verkeerd staan, maar Vanessa doet het op de juiste manier. Om de outfit compleet te maken draagt ze de lange laarzen tot boven de knie en een Chanel tasje. Ziet ze er niet super uit?

-

Bij de 80ste Annual Academy Awards in een zwarte jurk en niet te vergeten: de rode lippenstift. De jurk is vrij simpel, maar heeft wel een diepe v-hals, knoopjes rond de taille voor extra detail en om toch nog wat benen te laten zien heeft de jurk aan de voorkant een split.

-

Bij de Chanel fashion show in een zwartwitte outfit. Chanel staat bekend om zijn zwartwitte kleding en omdat Vanessa het nieuwe gezicht van Chanel is, is ze uitgenodigd bij elke show van Chanel. En daarom draagt Vanessa ook een zwartwitte outfit! Een leuke, gebreide, iets te lange blazer met schoudervulling, skinny jeans en een witte blouse met mooie, lange slierten aan de voorkant.

-

Hand in hand op de rode loper met mannetjelief Johnny Depp bij de 77ste Annual Academy Awards. Vanessa draagt vrijwel altijd rode lippenstift en dan niet zomaar lippenstift, maar de Chanel versie! Ze houdt haar make-up verder vrij basic.

-

Bij het fashion diner voor Aids in Parijs. Met haar haar strak naar achteren voor een klassiek effect, draagt Vanessa Paradis een zalmroze bontjas. De make-up houdt ze deze keer vrij basic en dit keer geen rode Chanel lippen, helaas! Wel draagt ze een andere trend van nu, een pastelroze jurk. Om de outfit af te maken heeft ze een unieke clutch en zo te zien is deze vintage.

-

Vanessa is van origine een Franse dame. Dit zie je vaak terug in haar outfits. Op bovenstaande foto zie je de zwarte roos, rode lippenstift, mooie details in het jurkje en de blazer terugkomen. Geheel Frans dus! En haar man blijft natuurlijk ook altijd fijn om naar te kijken.....

door Shelley

Foto's: zimbio.com, askmen.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved