De celebrity fashiontrends

Celebs door Redactie

Heb je even inspiratie nodig omdat je niet zo goed weet wat je nou aan moet? Dan kun je gerust een kijkje nemen bij de celebrities. Girlscene laat de populairste celebrity fashiontrends zien!

-

Vergeet taillerokjes en kies voor de kaki jeans! Op bovenstaande foto kun je zien dat veel celebs fan zijn van de kaki broeken. Zo dragen Rihanna en Rachel Bilson een kaki broek van het merk ''Houlihan Skinny Cargo Pant''. Je kunt deze broeken combineren met simpele kleuren als wit of zwart.

-

Wat zeker niet mag ontbreken in de kledingkast van een celeb is de bloemenprint. Toch zijn er verschillende manieren om de bloemenprint te dragen. Zo kun je op bovenstaande foto zien dat Jessica Alba het combineert met stoere laarzen en jackje en dat Lauren Conrad het simpel, maar stylish houdt.

-

Ook zien we de jumpsuit vaak terugkomen. Zo dragen Kate Hudson, Blake Lively en Kim Kardashian allemaal een jumpsuit alleen wel op verschillende manieren. Dus of je nu zin hebt om de jumpsuit classy, casual of juist basic wilt dragen, het is allemaal mogelijk! Op bovenstaande foto zie je dat Blake Lively het op een classy manier draagt, Kim Kardashian op een sportieve manier en Kate Hudson op een casual manier draagt. Leuk om te zien hoe verschillend je een jumpsuit kan dragen!

-

Een van de grootste trends in 2010 zijn de nude kleuren. Je kunt de nude kleuren in laagjes dragen om een romantische look te creëren. Je zou ook eventueel een neutrale kleur kunnen combineren met een iets fellere kleur als blauw. Deze trend staat vrijwel iedereen of je nu een lichte of een donkere huid hebt, het is allemaal mogelijk!

-

Een belangrijke trend die niet in je kledingkast mag ontbreken zijn de shirts met streepjes. Je ziet ze nu overal in de winkels liggen en het is haast onmogelijk om er geen te kopen. Ook voor deze trend zijn er weer verschillende manieren om ze te dragen! Enne, zorg er voor dat als je streepjes draagt, dat je de rest rustig houdt.

-

Op de catwalk konden we ze al veel zien: de trenchcoat! Ze zijn weer helemaal hip en dat vinden de celebrities ook. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar die van Alexa Chung. De trenchcoats maken je heel vrouwelijk doordat het accent op de taille wordt gelegd. Je kunt de trenchcoats over vrijwel alles dragen. Het mooiste is wanneer je ballerina's of pumps eronder draagt. Zo zie je er heel stijlvol en vrouwelijk uit.

-

Helaas kan niet iedereen het hebben, maar het is wel super hot als je dit wel kan. Deze zomer is het de trend om witte jurkjes aan te hebben. Op bovenstaande foto showen de drie dames ook hun benen voor een sexy effect. Dus show die benen in combinatie met een wit jurkje; worden je benen (hopelijk) ook lekker bruin van...

-

Misschien is deze trend nog niet heel bekend. Het heet de ''Tribal look''. Deze trend is geinspireerd door Afrikaanse stammen, en dat zie je ook duidelijk terug in de printjes op bovenstaande foto, zoals te zien bij Rihanna's top. Je kunt ervoor kiezen om er ook een Tribal broek bij te dragen, zorg dan wel dat de top en broek bij elkaar passen. Houd het anders lekker simpel.

door Shelley

Foto's: zimbio.com