De stijl van AnnaLynne McCord

Celebs door Redactie

De mooie AnnaLynne McCord is bekend van haar rol als Naomi in de hitserie 90210. In de serie zelf ziet ze er fashionable uit en draagt ze prachtige kleren. Maar hoe is haar stijl in real life?

AnnaLynne ziet er hier mooi en stijlvol uit. De jurk accentueert haar rug en die laat ze dan ook zien. De aandacht wordt getrokken naar haar ogen die zwaar zijn opgemaakt. Verder ben ik erg fan van haar haren!

AnnaLynne is hier gekiekt door de paparazzi. Het grijze vestje met de pofmouwtjes staat haar erg leuk in combinatie met de grijs/blauwe sjaal. AnnaLynne heeft haar handen vol terwijl ze een mooie grote bronzen tas bij zich draagt..

In tegenstelling tot de vorige foto ziet AnnaLynne er hier een stuk jonger uit. Dat komt door de combinatie van de roze top, de opvallende goud/paarse ketting en het haarbandje. Erg lief!

AnnaLynne draagt hier de bekende spijkerlegging. Ze combineert dat casual met een witte tanktop en een gilet. Haar outfit heeft ze wat sexy gemaakt doordat AnnaLynne een stukje van haar lichtroze bh laat zien. Verder draagt ze ook de ring waar wij al eerder over hebben geschreven.

 

AnnaLynne draagt hier een mooi jurkje van een doorschijnende stof. Erg gewaagd! Ze heeft haar make-up rustig gehouden zodat alle aandacht naar de jurk wordt getrokken. Wel draagt AnnaLynne er lange zilveren oorbellen bij. Ik vind het een geslaagde outfit.

Wat vinden jullie van haar stijl?

door Quirine