Celebs

Prinsessen in hun daily life

Zwierende jurken, de duurste sieraden en schitterende tiara’s.. Vaak zien we de prinsessen op chique als we de bladen lezen en mooie foto’s bekijken. Maar, of course, alsof we dat nog niet wisten, ook de royals zijn net mensen. Kijk even mee naar de mooiste prinsessen in hun casual outfit…

prinses

Koningin Rania van Jordanië is een prachtige vrouw met een geweldig modegevoel. Rania is met haar 40 jaar de jongste koningin van de wereld. Haar stijl is chique, maar toch met een moderne twist. Koningin Rania heeft een erg Westerse levensstijl ( ze heeft zelfs twitter! ),en een voorkeur voor Westerse haute couture.

prinses

Prinses Mary van Denemarken is oorspronkelijk een Australische. Ze ontmoette de kroonprins van Denemarken op een feestje tijdens de Olympische Zomerspelen in Sydney. Ze werden verliefd, zijn getrouwd en hebben nu twee kinderen. Mary is in haar vrije tijd lang niet altijd zo conservatief gekleed als tijdens chique aangelegenheden. Ze houdt vast aan haar Australische casual style.

prinses

Prinses Letizia van Spanje was voordat zij trouwde met Kroonprins Felipe, journaliste en tv-presentatrice. Na een succesvolle carrière richt zij zich nu vooral op haar “baan” als prinses. Haar gevoel voor mode heeft ze nooit achterwege gelaten, in Spanje is Letizia een echt mode-icon. Letizia staat ook bekend om haar lange glanzende lokken…

prinses

Onze eigen Prinses Maxima mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hoewel Maxima zich in het begin nog vrij braaf kleedde (herinneren jullie je de rode jurk met broche nog?), later ging ze uit haar dak met de mooiste jurken, schoenen en sieraden. Maxima ziet er altijd top uit op de rode loper, maar ook in daily life weet ze duidelijk haar eigen stijl naar voren te brengen.

prinses

Kroonprinses Victoria van Zweden stond vroeger veel in de tabloids vanwege haar vele relaties met mannen en haar anorexia. Nu houdt ze de gemoederen minder bezig. Victoria blijft in haar vrije tijd redelijk braaf gekleed, maar als zij naar aangelegenheden moet, is ze iets spannender gekleed. Echt sexy zal ze er niet snel uitzien. Het is en blijft een prinses..!

Door Esther Siewert

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved