BN'ers bij Kokkerellen met Modellen

Celebs door Redactie

Bastiaan van Schaik lanceerde zijn boek Kokkerellen met Modellen. Ter ere van dit boek werd er een feest georganiseerd. Hierbij waren veel BN’ers aanwezig. Wat wij natuurlijk willen weten is: wat droegen deze BN’ers?

Het zal jullie waarschijnlijk niet voorbij zijn gegaan dat Bastiaan van Schaik een boek heeft uitgebracht. Bastiaan twitterde hier veel over en plaatsten regelmatig berichtjes op zijn Hyves en Facebook.

Wij nemen de kledingstijl van de aanwezige BN’ers onder de loep:

Allereerst natuurlijk Bastiaan himself. Hij presenteert hier zijn boek Kokkerellen met Modellen. Verder draagt hij een mooi zwart colbert met daaronder een shirt met een diepe v-hals. Hij ziet er casual uit maar wel een beetje saai...

Fiona Hering draagt hier een zwart shirt met leren details en een zwarte harembroek. Ik vind haar pumps erg mooi! Fiona maakt haar outfit af met een zwarte oversized bril en smokey eyes.

Daphne Deckers past hier goed de trend jeansblauw toe waar wij al eerder over schreven. Ze ziet er hier goed uit, en ik ben vooral fan van haar nachtblauwe blazer. Wel vind ik haar make-up een beetje too much.

Visagist Thijs Willekes poseert hier voor de camera. Natuurlijk ziet Thijs er tot in de puntjes verzorgd uit. Hij ziet er casual uit met het lage blauwe shirtje, geblokte blouse en spijkerjasje. Wel had Thijs van mij de bruine tas weg mogen laten die hij bij zich draagt.

Judith Osborn ziet er hier stijlvol en classic uit. Haar knalgele clutch is zeker de eyecatcher van haar outfit. Deze look past veel beter bij haar dan de diepe decolleté's en korte rokjes die ze normaal gesproken draagt. Al weet je natuurlijk niet wat ze onder haar trenchcoat aan heeft..

Van vinden jullie van de kleding van onze Bekende Nederlanders?

door Quirine