De meest extravagante outfits van Lady Gaga

Celebs door Redactie

Het is een feit dat Lady Gaga op dit moment de meest besproken zangeres is. Haar muziek, haar eigenzinnige stijl qua make-up, kleding en hoofddeksels... Je kunt het zo gek niet bedenken en miss Gaga verschijnt ermee in de spotlights.

Zo ook afgelopen weekend, tijdens haar Monster Ball tour. Binnen een kleine drie minuten hees ze zich in de meest gewaagde, eigenzinnige en aparte outfits. Wederom weer typisch Gaga! Vandaag nemen haar meest extravagante outfits onder de loep…

Bedekt met rood kant neemt ze tijdens de MTV VMA's haar Maanmannetje in ontvangst.

Hierboven de zwarte versie van het kant, gematcht met hoge schoudervullingen. Let vooral op het gigantische hoofddeksel, die als een soort van masker voor haar ogen zit en waar een gigantische bloem in is verwerkt. De leren handschoentjes en laarzen maken haar outfit af. Sexy and classy!

Plastic fantastic! Netpanty, plastic body con jurkje, huge zonnebril en als finishing touch een fluffy hoofddeksel bewerkt met een gewei. Ik zou er niet op komen, maar miss Gaga krijgt het weer mooi voor elkaar.

Een classy oversized jasje, gestyld haar en basic bril.. Maar Gaga kan het natuurlijk niet bij basic laten en maakt haar outfit af door een aparte knoop op haar hoofd te plaatsen. Dit is weer het bewijs dat zij echt alles kan hebben!

Gehuld in een witte strokenjurk, was ze met stip op één de eyecatcher van de rode loper. Het lijkt wel alsof ze een vogelverschrikker nadoet met haar pose. Haar haren lekker wild getoupeerd en wit kant op haar gezicht zorgen weer voor de extra details waar Gaga zo van houdt.

Tijdens de Grammy Awards verscheen Lady Gaga in transparante creolen jurk en geel/blonde haren. Het is misschien niet zo goed te zien, maar let vooral op het extra detail in haar linkerhand.

Met een zilver, glitterende bliksemschicht op haar hoofd, torenhoge hakken, zilveren jurkje en trots met twee Grammy's in haar handen verschijnt ze op de rode loper van de Grammy Awards.

Bubble Licious.. Gewaagd met doorzichtige ballen op haar lichaam matcht ze goed bij de piano. Het geeft echt een zweverige en dromerige sfeer weer, wederom weer goed over nagedacht!

Anders heb je even een kreeft op je hoofd, echt geweldig! Hier draagt ze weer het plastic body con jurkje en een geel handje als extra accessoire bij haar outfit.

We do love Kermit! Zo ook miss Gaga, overspoeld door Kermit kikkers en een schattig Kermit hoofdje als detail in haar haren.

De granny look staat haar beeldig! Oldscool bril, strohoedje, kanten handschoentjes en een jurk bewerkt met bloemetjes.

 

Met gigantische duivelshoorns op haar hoofd en een bijpassende jas, tas en bril verschuilt ze zich voor de paparazzi. Ze ziet er weer fabulous uit!

 

Less is more, moet ze hier gedacht hebben. Met een nude kleurige bodystocking, wit colbert, blonde lokken en een paarse pluim er bovenop laat Gaga weer haar geheel eigenzinnige stijl zien.

door Danique