De stijl van Bridget Maasland

Celebs door Redactie

Bridget Maasland zien we vaak op de tv en in de bladen. Zo is ze presentatrice voor onder andere Lekker Slim, Beauty & De Nerd, presenteert ze regelmatig RTL Boulevard én ze heeft een eigen foundation: Dutchypuppy. Genoeg redenen om de kledingstijl van Bridget onder de loep te nemen!

Deze foto is in 2008 gemaakt toen Bridget zwanger was. En dat is ook zeker te zien.. Niet alleen doordat haar buik dikker is, de kleding die ze draagt is niet bepaald flatterend. Het lijkt net of ze haar huispak heeft aangehouden, jammer! Misschien voelt Bridget zich er ook niet zo lekker in want ze kijkt niet echt vrolijk.

Op deze foto ziet Bridget er veel stralender uit. Hier viert ze haar babyshower. Wel is te zien dat haar borsten net wat te groot zijn voor het jurkje, de blauw strik wordt helemaal samengedrukt. Het kroontje staat Bridget wel erg lief!

Deze foto hebben we uit de oude doos gehaald. Hij is namelijk in 2002 gemaakt bij BNN. Goed dat ze haar haren heeft laten groeien want dat staat veel beter. En verder is haar outfit erg opvallend....

Deze foto is gemaakt op de première Ice Age 3. Ze ziet er stoer uit, wel vind ik haar laarzen een beetje ordinair.

Deze outfit is geslaagd. Vooral van haar kapsel en de make-up ben ik fan! Ze draagt een nude jurkje afgewerkt met bloemen en Bridget draagt er erg mooie pumps bij.

Hier draagt Bridget een rood jurkje bij de opname van Lekker Slim. Ze kan de kleur goed hebben.

Dit vind ik één van de beste outfits van Bridget. Ze ziet er lekker stoer uit.

Wat vind jij van de stijl van Bridget?

door Quirine