Kledingstijl van celebrity mama's en hun kinderen

Celebs door Redactie

Wij zien de laatste tijd veel celebrity kids die net zo gekleed zijn als hun moeder. Erg leuk en super cute! Kijk maar mee:

Jennifer Lopez en Max Anthony
J.Lo en Max kijken hier naar de Kerstmis parade in Disneyland. Ze dragen allebei een gebreide trui met winterse patroontjes. Lief!

Angelina Jolie en Zahara en Shiloh Jolie-Pitt
LBD all around! Angelina is hier gespot met haar dochters terwijl ze aan het winkelen zijn. Zo moeder, zo dochters!

Reese Witherspoon en Ava Phillippe
Moeder en dochter hebben samen op een zondagmorgen de kerk bezocht. Beiden dragen een mooie witte jurk met bijpassende metallic flatjes.

Madonna en Lourdes Leon
Moeder Madonna zet al jarenlang trends neer op modegebied. En ook haar dochter Lourdes volgt haar graag. Het duo reist in stijl met een dikke zwarte jas met een rode schoudertas.

Kate Hudson en Ryder Robinson
Moeder en dochter trotseren hier het koude New York. Ryder draagt een handgebreide sweater. Zo te zien heeft Kate al haar handelsmerk, de boho-stijl, overgebracht! Ook dragen moeder en dochter hun lange blonde haren los.

Salma Hayek en Valentina Pinault
Salma en haar dochter Valentina blijven koel op een warme LA-middag. Ze dragen allebei een luchtig katoenen jurkje. Salma draagt een mooie jurk van Pucci en haar dochter speelt in een roze variant.

Jennifer Garner en Violet Affleck
Wat maakt regen nou uit? Dat moeten Jennifer en Violet gedacht hebben, terwijl ze vrolijk door de regen lopen. Beiden dragen een opvallende regenjas en regenlaaren.

En, draag jij ook wel eens dezelfde kleren als je moeder?

door Quirine

Foto's: InStyle