Celebs

Cat Deeley opent haar kledingkast

De Britse Cat Deeley werd op 23 oktober 1976 geboren in Engeland. Ze staat vooral bekend als televisiepresentator, dj en voormalig model.

Op haar 21e was ze mede-organisator en presentator van de kinderserie SMTV Live. Van 2004 tot 2006 was ze gastvrouw in Stars in their Eyes en begin 2006 verscheen ze als gastvrouw in het bekende programma So You Think You Can Dance. Daarnaast heeft ze ook veel verschillende reisprogramma’s gepresenteerd, zoals Roadtripping. Maar dat is nog niet alles, sinds 2008 steunt ze ook verschillende goede doelen waaronder UNICEF. Hier is ze sinds 2009 ook ambassadeur van.

Naast het presenteren van verschillende televisieprogramma’s en het steunen van goede doelen is ze ook haar eigen stylist. De outfits die ze draagt krijgen vaak nog meer aandacht dan haar presenteertalent. Voor InStyle.com opent de Britse Cat haar kledingkast en wij kijken met plezier mee wat haar favoriete items zijn…

Vintage shirt – “Dit shirt kostte maar $ 20, gescoord op een vintage vlooienmarkt in Los Angeles. Gevonden, gewassen en gedragen."

Vintage Yves Saint Laurent jurk – “Los Angeles heeft een geweldige vintage winkel, genaamd Shareen. Daar heb ik deze geweldige jurk ook vandaan. Ik heb ‘m eigenlijk niet eens gepast, maar meteen gekocht!”

Christian Dior jack – “Toen ik dit jack zag was ik meteen verkocht en moest het hebben! Kanye West heeft ook zo'n jasje.”

Alexander MvQueen jurk – “Deze McQueen is de eerste couture jurk die ik ooit heb gekocht, ik heb hem helaas nog niet kunnen dragen. Ik wil hem namelijk voor een speciale, perfecte gelegenheid bewaren."

Jean Paul Gaultier jurk – “Deze Gaultier jurk heb ik tijdens de trouwerij van mijn broer gedragen. Ik heb er de hele avond heerlijk in gedanst, het is echt de perfecte zwierjurk.”

Matthew Williamson jurk – “Ik wist een keer echt niet wat ik tijdens een Oscar feestje aan moest doen, tot ik deze jurk achterin mijn kast vond.”

Alexander McQueen blazer – “Deze blazer van McQueen heb ik al jaren en hij is nog steeds top! De blazer en het vintage Rolling Stones shirt, die ik van mij vriend heb gekregen, zijn echte must-haves in je kast.

Isabel Marant jurk – “Isabel is echt mijn favoriete ontwerper.” Lekker losjes en vrouwelijk.

Sonia Rykiel jurk – “Deze Sonia Rykiel jurk is een van de meest tijdloze stukken in mijn kast. Je kunt deze jurk bijna bij elke gelegenheid dragen.

Prada cape – “Deze cape heb ik samen met een vriend in Milaan gekocht. Ik was daar voor een concert van U2. Het was echt een heerlijke dag, die eindigde met een warme pizza en koud bier!”

Gucci jurk – “Deze jurk droeg ik een keer tijdens een aflevering van So You Think You Can Dance. Ik verbaasde mij erover dat hij voor zoveel ophef zorgde, aangezien er erg veel over geschreven werd. Zoals je misschien wel ziet heb ik een hoedentik, mijn truc is het dragen van mannenhoeden…. Ik heb namelijk een gigantisch hoofd!”

Dries van Noten sjaal en Topshop jack – “Ik houd de collecties van Dries, Dior en McQueen altijd goed in de gaten!”

Roland Mouret jurk – “Dit vind ik echt een geweldige jurk, de constructie is gewoon prachtig.”

Vintage Kimono – “Ik houd van Kimono’s! Een vrouw kan er niet teveel van in de kast hebben hangen. Elke Kimono is een kunstwerk op zich.”

Vintage cape – “Mijn vriend (acteur Jack Huston) vindt deze cap helemaal geweldig. Echt zo’n Jim Morrison rock-cape.”

Loshangende top en broek – “Deze outfit komt uit een winkel in London, genaamd Whistles. Deze winkel beschikt echt over een geweldige collectie!” 

Wat vinden jullie van haar favoriete kledingstukken? 

door Danique 

Foto’s: InStyle

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved