Tassenmerk Kathy van Zeeland

Fashion door Redactie

De tassenlijn van de Amerikaanse Kathy van Zeeland is een groot succes. Ze is echter niet nieuw in de tassenwereld…Voorheen werkte ze namelijk als hoofdontwerper van damesaccessoires bij het Amerikaanse warenhuis 'Saks fifth avenue'. Hier nam zij geen genoegen mee en besloot in 2004 samen met haar man een tassenlijn te beginnen. Momenteel worden haar tassen in meer dan 1300 winkels wereldwijd verkocht.

Haar tassenlijn wordt onder de naam ‘KATHY’ verkocht. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van aparte accessoires, zoals steentjes, metalen elementen en grappige hangers. Het zijn trendy en vooral hippe tassen gemaakt van de beste materialen voor een betaalbare prijs. De tassen zijn er in zoveel verschillende kleuren, prints en maten dat je er gewoon hebberig van wordt! Voor iedereen is er wel een geschikte tas. Zoals Kathy zelf over de tassenlijn zegt: 'Bags with Bling, 100% Attitude'.

Er zijn twaalf verschillende collecties, met ieder een passende naam. Naast tassen, kun je er ook voor riemen en zonnebrillen terecht.

 

Verkrijgbaar via Kathyvanzeeland.com en kost € 62,10

Verkrijgbaar via Luxuryandgrace.com en is afgeprijsd van € 85,- voor € 42,50

Verkrijgbaar via Kathyvanzeeland.com en kost € 62,10

Verkrijgbaar via Luxuryandgrace.com en kost € 105,-

 

Via Luxuryandgrace.com en kost € 113,-

Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op haar website Kathyvanzeeland.com of op Luxuryandgrace.com voor haar tassenlijn.

In Nederland worden de tassen op verschillende verkooppunten verkocht, namelijk bij Apropo, Shu Shu en Shoe Lounge in Amsterdam, Strictly in Eindhoven en Utrecht, Philippine in Purmerend, Janice Mode in Roermond, etc. Meer verkooppunten op Kathyvanzeeland.be.

door Danique