De looks van Jennifer Lopez van de laatste tijd

Celebs door Redactie

J.Lo is back! Na een paar jaar rustig aan te hebben gedaan (ze had haar handen vol aan de opvoeding van haar tweeling Max en Emme) is ze weer terug. Zo speelt ze in een nieuwe film, The Back-Up Plan, en treedt ze weer op. Goed moment om even bij haar looks van de laatste tijd stil te staan...

Jennifer Lopez trad op bij de MTV Movie Awards. Ze gaat voor een sexy, zilverenjurkje waar haar billen goed in uit komen. Qua make-up gaat ze voor opvallende zilveren ogen.

J. Lo heeft hier een prachtige creatie van Emilio Pucci aan. Met bijpassende schoenen en een mooi maar simpel kapsel, ziet ze er super uit!

Jennifer staat hier op de rode lopen bij het NEON Charity Gala in Moskou. Ze draagt een chique galajurk met zwarte accessories. Ze ziet er wel wat streng uit door haar kapsel.

J.Lo is hier bij de Apollo Theater Spring Benefit in New York. Ze draagt een goud jurkje van Gianfranco Ferré. Ze maakt haar look af met zwarte en gouden accessoires. Vooral haar haren zitten perfect!

Jennifer is hier aanwezig op de Samsung's 9th Annual Four Seasons of Hope Gala in New York. Ze draagt een mooie, chique witte jurk met gouden en zilveren accessoires.

Later op het event trad J.Lo ook op. Ze draagt een ingewikkelde jurk met veel pailleten.

J.Lo viert de veertigste verjaardag van vriendin Naomi Campbell in de Côte d'Azur. Ze ziet er simpel uit met een knotje, een oversized t-shirt over haar bikini en een shortje. Haar gele sleehakken vind ik echt super!

Jennifer en haar man Marc Anthony zijn hier aan het shoppen met hun tweeling Max en Emme. Ze draagt een simpele en comfortabele outfit. Het gezinnetje past qua outfits goed bij elkaar!

Hier op het Cinema Against AIDS Gala draagt Jennifer een prachtige jurk van Roberto Cavalli.

Marc en Jennifer hebben een lunch op een boot in Cannes. De outfit van Jennifer is totaal iets anders waar we haar normaal gesproken in zien, maar mooi is het zeker.

Wat vind jij van de looks van J.Lo?

door Quirine

bron: Zimbio, Fabsugar, InStyle