De stijl van Lucy Hale

Celebs door Redactie

De Amerikaanse actrice en zangeres Karen Lucille Hale werd geboren in Memphis (Tennessee), op 14 juni 1989. Al op jonge leeftijd wist Lucy dat ze actrice wilde worden, nu wordt ze vooral als Aria uit Pretty Little Liars herkend. Maar: hoe ziet haar kledingstijl eruit?

Ze hield al op jonge leeftijd van acteren, vandaar dat ze op haar negende acteer- en zanglessen nam. In de zomer van 2003 deed ze mee aan de audities van American Idol en ging door tot ze uiteindelijk in een popgroep (The American Junior) terechtkwam. Na deze korte zangperiode, stortte ze zich volledig op het acteren. Ze reisde naar Los Angeles om auditie te doen voor televisie en films. En zo was de eerste stap in haar acteercarrière gezet, ze verscheen al snel in verschillende televisieseries, zoals: Drake and Josh, The O.C., How I Met Your Mother en Wizards of Waverly Place.

Ze kreeg haar eerste, grote rol als Becca in de sciencefiction serie Bionic Woman (2007). In datzelfde jaar, speelde ze ook in The Sisterhood of the Traveling Pants 2 als Effie Kaligaris, het kleine zusje van Lena (gespeeld door Alexis Bledel). In 2008 speelde ze in de serie Privileged en in verschillende films als Dead End & The Sorority Wars. Nu staat ze vooral bekend als Aria uit Pretty Little Liars.

Zoals in de serie wel te zien is, weet Lucy zich altijd goed te kleden. Vandaar dat ze ook bekend staat om haar geweldige kledingstijl. Ze transformeert binnen no time van glamour Hollywood naar casual hip-chique. Hieronder kun je Lucy’s fashionstijl bewonderen…

Wat vind jij ervan?

Lucy verschijnt hier in een prachtig, kort bodycon jurkje. Haar slanke benen komen hierin mooi tot z'n recht, de schoentjes passen er ook goed bij. Net als het jurkje zijn ze vrij basic, maar er zijn toch net even wat extra details aan toegevoegd.

De strakke taillerok heeft ze hier mooi met een wijde top gecombineerd. De lange kettingen en aparte schoenen passen er goed bij.

Dit jurkje vind ik qua kleur persoonlijk wat minder, maar misstaat haar zeker niet. De schoentjes heeft ze goed op haar clutch afgestemd.

De beeldige strokenrok, de zwarte schoentjes bewerkt met studs, de wijdvallende top en subtiele accessoires. Het klopt helemaal en is in één woord: super!

De pantertop met diepe v-hals staat vooral qua kleur goed bij haar haren.

Van links naar rechts: Zoals misschien wel bekend is houdt Lucy wel van taillerokjes. Een schattig, wit rokje, zwarte top en schoenen. De prachtige ketting maakt haar outfit net even wat interessanter.

Op de tweede foto draagt ze een apart bodycon jurkje, deze apartheid heeft ze in de accessoires terug laten komen; kijk vooral naar de ketting.

Op de derde foto draagt ze een chique en klassiek éénarmig jurkje bewerkt met zwart kant. Classy en sexy!

Lekker casual: zwart, leren jack, oversized sjaal en een grote, gouden ring.

Lucy Hale over de musthave winter items:

 

door Danique