Celebs

Celebs met stoere army jacks

Een mooi jack is echt een must-have item in je kledingcollectie. Celebs weten dit ook als geen ander…. Zij pronken namelijk met de mooiste en stoerste jacks, goed gecombineerd met andere items. Wat vooral opvalt is het army jack: stoer, casual en qua kleur goed te combineren.

Kijk hieronder voor de stoere jacks van de celebs… Wat vind jij ervan?

Miley Cyrus gaat hier voor de lekkere comfy, casual look. Een legergroen gekleurd jack gecombineerd met een lichtblauwe broek: basic en qua kleur matcht het goed.

Rachel Bilson probeerde incognito de straat te betreden: legerjack, wijdvallende houthakkersblouse en een donkere zonnebril. Maar ondanks deze verschijning krijgt ze het weer goed voor elkaar een top outfit neer te zetten.

Ook Justin Bieber weet als geen ander dat een goed jack belangrijk is om te hebben en natuurlijk om te dragen. Dit militairenjack droeg hij tijdens zijn optreden in het Witte Huis, hoe toepasselijk!

Dat Alexa Chung gevoel voor mode heeft dat weten we allemaal wel, hier bewijst ze maar weer dat ze er echt verstand van heeft. Hoe nonchalant het ook uitziet, hoe goed het toch bij elkaar matcht: de tas, korte shorts, high heels, de sokjes, het gehaakte vestje en natuurlijk niet te vergeten haar stoere jack. Top!

Actrice/model Victoria Justice weet wel hoe ze haar sexy jurkje en high heels combineert, namelijk met een kort legerjack. Erg leuk, vooral dat de legergroene kleur het zwarte geheel wat breekt.

Model Lily Donaldson verschijnt hier in een M.O.D-outfit (Model Off Duty), en weer zien we een stoer, oversized army jack.

Het maakt eigenlijk niets uit wat 'The City'-actrice Whitney Port draagt, het staat haar altijd wel. Urban chique in een army jack, de vertrouwde skinny jeans en een grote zonnebril.

Kelly Osbourne reist in stijl met haar oversized militairenjack.

Olivia Palermo staat bekend om haar trendy en chique stijl. Zelfs wanneer ze haar hond uitlaat gaat ze welgekleed de deur uit. Hier bewijst ze maar weer dat stoer en chique goed samengaan, een militairenjack gecombineerd met een Birkin. Helemaal hoe het moet!

Foto's: teenvogue.com

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved