De stijlevolutie van Lauren Conrad

Celebs door Redactie

Dat Lauren Conrad gevoel voor mode heeft weten we allemaal wel. Maar hoe is het allemaal begonnen en hoe heeft het zich ontwikkeld? Lauren heeft de afgelopen tijd een ware stijlevolutie meegemaakt, als beginnend actrice in Laguna Beach tot nu als een stijlvolle auteur en designer.

In Laguna Beach werd haar typische Californische garderobe gekenmerkt door haltertopjes, lichtgewassen jeans en slippertjes. Heel subtiel, sporty en ingetogen. Dit tijdperk heeft ze al een tijd volledig achter zich gelaten. Af en toe komt haar girly kant nog bovendrijven, maar we zien de laatste tijd vooral veel classy, sexy, stijlvolle en modieuze outfits voorbij komen.

Naast dat haar kledingstijl zeer positief vooruit is gegaan, loopt haar carrière ook op rolletjes. Na het verlaten van The Hills, is ze nu een succesvolle auteur en fashion designer. Ben je benieuwd naar haar stijlontwikkeling? Kijk dan mee…

De typische Laguna Beach stijl in september 2005. Een veel te lange jeans, slippertjes en natuurlijk de welbekende haltertop.

Ze ziet hier echt schattig en onschuldig uit. Alles qua kleur goed op elkaar afgestemd: een bloemjurkje, ballerina's en een brede, zwarte haarband.

Lauren Conrad tijdens haar 21e verjaardag, dit begint er qua stijl al meer op te lijken!

Tijdens Playboy's Super Saturday Night Party in een sexy, kort paillettenjurkje.

Tijdens de MTV Movie Awards (2008) in een strakke, blauwe jurk (één van haar eigen creaties) die haar rondingen veel goeds doen. Erg mooi! 

Classy en sexy in een D&G jurkje, tijdens een Vitaminwater feestje in juli 2008.

Lauren draagt hier echt een prachtig bedrukte jurk van Mason tijdens de Teen Choice Awards in 2008. Dit is zeker één van mijn favorieten.

LC draagt tijdens de MTV VMA's (2008) een mooi, diep uitgesneden jurkje met bijpassende schoentjes en clutch.

Backstage tijdens haar eigen Lauren Conrad Collection SS show in 2009. Ze staat hier in één van haar eigen creaties, echt een mooie, klassieke jurk.

Steeds vaker wordt Lauren in een lange maxidress gespot, zo ook hier tijdens the Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation’s in juni 2009.

Gekleed in een klassiek, kort jurkje van Phillip Lim tijdens de Vogue Eyewear & Sunglass Hut-hosted lancering van L.A. Candy in juni 2009.

LC (met Britt Bardot) draagt hier een met bloemenprint bedrukt bodycon jurkje van Mara Hoffman, erg schattig zou je denken? Maar als je naar de killer heels van kijkt, dan is die girly-kant snel aan de kant gezet. Let maar eens op die lange, ijzeren pinnen die er uit steken. Tijdens de Hollywood Style Awards in oktober 2009.

Tijdens de lancering van Assassin’s Creed II droeg LC een jasje bewerkt met pailletten, basic mini-jurkje en Jimmy Choo hakken. Eenvoudig, maar toch chique en stylish verantwoord.

Allereerst: wat glanzen haar haren hier mooi! Verder ziet ze er ook echt top uit: een wijdvallende blouse, taille shorts en zwarte heels. Zo verschijnt ze hier tijdens de signeersessies van haar boek Sweet Little Lies in februari 2010.

Qua stijl heeft ze het echt te pakken, want wat ziet ze er hier toch weer beeldig uit. Zandkleurig jurkje met strakke taille, beige handtas en bijpassende high heels.

Lauren draagt hier een classy jumpsuit van Phillip Lim, een bruingekleurd riempje en stoere bruine high heels. Helemaal top!

Als je altijd een trouwe kijker van Laguna Beach bent geweest en bekend bent met haar toenmalige sporty/girly outfits, dan zie je duidelijk de stijl evolutie. Wat is jouw favoriete look?

Foto's: fabsugar.com

door Danique