Jersey Shore's rode loper looks

Celebs door Redactie

Zijn jullie trouwe kijkers van de reality serie Jersey Shore op MTV? Dit is een programma waarin acht huisgenoten worden gevolgd in het samenwonen, werken en feesten. Eigenlijk alles wat er in en buiten het Jersey huis gebeurt wordt op camera vastgelegd en ik kan je vertellen... dat is genoeg!

Angelina "Jolie" Pivarnick, Jenni "JWoww" Farley, Michael "The Situation" Sorrentino, Nicole “Snookie” Polizzi, Paul "DJ Pauly D" DelVecchio, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi "Sweetheart" Giancola en Vinny Guadagnino zijn de bewoners van het huis.

In ruil voor de meestal ordinaire camerabeelden van de feestbeesten, moet elk lid verplicht werken. Daarnaast moeten ze zich ook aan de huisregels van de grote baas houden, zo niet worden ze per direct uit het huis verwijderd. De serie is al in augustus 2009 op verschillende locaties opgenomen, zoals in Seaside Heights, Toms River, Neptune en Atlantic City New Jersey.

Zoals ik hierboven al heb aangehaald, wordt er genoeg sappigs gefilmd. Van ruzies tot affaires, noem het maar op… Naast dat er vaak genante, ordinaire en beschamende beelden worden getoond, lijkt het wel alsof de kledingstijl erop afgestemd is. Kijk hieronder mee voor de rode loper looks van de Jersey Shore ‘sterren’.

Wat vind jij ervan?

Michael "The Situation" Sorrentino die heel charmant zijn shirt omhoog trekt tijdens KIIS-FM.

Jenni "JWoww" Farley in een helderblauwe babydoll met gouden details.

Nicole “Snookie” Polizzi staat bekend om haar gewaagde en gedurfde outfits, zoals je hier ook weer kunt zien. Een kort, zwart kanten jurkje met daaronder een panterjurkje. Jenni "JWoww" Farley draagt hier een iets nonchalant gedrapeerd jurkje. De mannen Paul "DJ Pauly D" DelVecchio en Michael "The Situation" Sorrentino zitten strak in het pak, dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Mike "The Situation" Sorrentino met twee verschillende kleuren sneakers, een strak shirt met een capuchon eraan vast en een glanzende zonnebril.

Nicole "Snooki" Polizzi in een strak bodycon jurkje met bloemenprint en killer heels.

Pauly D Delvecchio's in een Ed Hardy shirt, baggy jeans en sneakers.

Angelina Pivarnick's draagt hier een kort, strak jurkje met opengesneden schouders en hoge hakken.

Nicole "Snooki" Polizzi weer in een ultra kort jurkje. Hoe vind jij deze outfit?

Het lijkt bij Jersey Shore wel een trend je blote bast te laten zien op de rode loper. Hij kan het zeker wel hebben, maar of het charmant is, dat vraag ik me af....

Foto's: jezebel.com

door Danique