De stijl van Sasha Pieterse

Celebs door Redactie

Sasha Pieterse speelt de rol van Alison DiLaurentis in de populaire serie Pretty Little Liars. Sasha was er al vroeg bij met acteren. Op zesjarige leeftijd had ze al een rol te pakken in de tv-serie Family Affair en ze heeft onder andere een rol gespeeld in de tv-serie Heroes. Tijd dus om wat meer over Sasha Pieterse te weten te komen.

Sasha Pieterse is op 17 februari 1996 geboren in Zuid-Afrika, om precies te zijn in Johannesburg. Op jonge leeftijd is ze naar Las Vegas verhuisd met haar ouders om vervolgens weer naar Los Angeles te verhuizen. In Los Angeles begon haar carrière als actrice. In het begin speelde ze nog in onbekende tv-series en films, maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Zo heeft ze diverse rollen gehad in series als CSI: Miami, Heroes, Without a Trace, en nu dus in Pretty Little Liars. Voor haar rol in House als kankerpatiënt was ze zelfs bijna genomineerd voor een Emmy Awards.

Naast acteren maakt Sasha graag sieraden, is ze een liefhebber van fotografie en zingt ze ook af en toe.

Om een beetje een beeld te krijgen van deze jonge actrice heb ik hieronder wat foto's geplaatst met haar outfits van de rode loper.

Wat vind jij van Sasha Pieterse?

Door Gabriella