Celebs

De stijl van Troian Avery Bellisario

Troian Avery Bellisario speelt de rol van Spencer Hastings in de tv-serie Pretty Little Liars. Troian was nog jong toen ze haar eerste rol te pakken had. Als vierjarige speelde ze in een film en daarna volgden nog kleine rolletjes in tv-series. Nu heeft ze haar eerste echte grote rol te pakken in Pretty Little Liars en daarom is het de hoogste tijd om Troian eens onder de loep te nemen.

Troian Avery Bellisario is geboren op 28 oktober 1985 in Los Angeles. Ze is de dochter van een televisieproducent en dochter van een actrice. Het leven in de entertainmentwereld is haar dus met de paplepel ingegoten. Via haar vader heeft ze ook verschillende rolletjes bemachtigt in verschillende tv-series, zoals de misdaadserie NCIS. Verder heeft ze nog samengewerkt met Mary-Kate en Ashley Olsen in de film Billboard Dad.

Het gaat dus hartstikke goed met de carrière van Troian, maar hoe staat het met haar kledingstijl? Weet ze zich goed te kleden of slaat ze de plank compleet mis… Bekijk hieronder de kledingstijl van Troian Avery Bellisario.

Wat vinden jullie van Troian Avery Bellisario?

Door Gabriella

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved