Hot or not: Pyjama Jeans

Fashion door Redactie

Loop jij het liefst hele dagen op sloffen en in joggingbroek? Vooral nu het weer zo ellendig is doe ik thuis niets anders. Maar jammer genoeg willen anderen (je vriendje bijvoorbeeld) je ook nog wel eens in iets stylish zien. Wij hebben hier iets op gevonden: de Pyjama Jeans! Kijk en vertel ons wat jij van deze uitvinding vindt. Hot or not!

Heb jij al eens van deze bijzondere broek gehoord? Een pyjama en jeans in één! In deze video wordt hij nog eens op z’n Amerikaans aan jullie geshowd.

Een grappig filmpje vinden wij op de redactie. Maar of deze pants nu zo charming is..? In Amerika zijn ze helemaal weg van deze Pyjama Jeans. Op Lakeside.com, de webshop die de broeken verkoopt, gaan ze als warme broodjes over de toonbank en zijn verschillende modellen zelfs al uitverkocht!

pyjama

De Pyjama Jeans is er in verschillende modellen. De ontwerpers hebben er goed over nagedacht hoe ze de broeken ‘hip en trendy’ konden maken. Zoals bij de stoere pyjamabroek op de linker foto. De boxer die te zien is, is geen echte boxer maar zit aan de jeans vast! Best grappig toch? Als we deze hunk er nu bij kregen… Dan zeg ik: 'Doen!'

Misschien een leuk cadeautje voor je vriendje, zus of voor je vader?

Wat vind jij van de Pyjama Jeans: Hot or Not? En vind jij dat deze hippe pyjamabroek ook in Nederlandse winkels verkrijgbaar moet zijn?

Door Evi