BN'ers in de nieuwste modetrends

Celebs door Redactie

BN'ers worden regelmatig in de nieuwste modetrends gespot. Leuk voor ons; want hier raken wij weer door geïnspireerd! En meestal zijn hun kledingstukken gewoon in Nederlandse winkels te koop. Kijk maar mee...

-

Odette Simons styled haarthe little black dress met flinke schouderpartijen af met een opvallende clutch en stylish schoenen

-

Tv-vriendinnetjes Marly van der Velden, Gigi Ravelli en Carolien Spoor zijn dol op heftige accessoires. Luipaardprintleggings, pumps met studs, opvallende kettingen en armbanden en niet te vergeten: de aparte haarband. Wauw!

-

Gooische meisjes gaan voor Grote Schouders. Erg hip!

-

Beertje van Beers kiest voor kant. Blauw, wel te verstaan!

-

Laurette Gerards ziet er smashing uit in dit felblauwe jurkje, gecombineerd met een clutch in de Britse vlag (zien wij daar een Accessorize?)

-

Marvy Rieder straalt in een fleurig bloemenjurkje en heftige paarse gehakte sandaaltjes

-

Dewi is helemaal hip in een leren jurkje, die ze draagt met een zwarte panty en klomplaarsjes. Wel erg warm voor dit evenement (het was een zomerfeestje), maar absoluut al fashion-ready voor het najaar!

-

Josh Veldhuizen sluit deze lijst in een ge-wel-di-ge chino broek in een matte bruintint, a-symmetrische off-shoulder top, prachtige trenchcoat in de trendkleur voor dit najaar, goede sandaaltjes met veertjes (a la Louboutin) en een grote Louis Vuitton tote bag. Well done, girl!

Foto's: BRUNOPRESS