De kledingkast van Nicky Hilton

Celebs door Redactie

Een kijkje in de kledingkast van een celeb! Met deze keer: Nicky Hilton. Nicky, het jongere zusje van Paris, vertelt over de inhoud van haar kledingkast.

Nicky is als klein meisje opgegroeid in hotels. Dat had zo zijn voordelen, zoals schoonmakers en elke dag chocolaatjes op haar bed. Maar nu woont zij al een aantal jaar op zichzelf, en heeft ze haar eigen grote kledingkast.

nicky hilton kledingkast

Nicky heeft heel veel schoenen. Over haar prachtige Louboutins zegt zij: ‘’pijnlijk, maar zo sexy!’’. Ook houdt zij van zonnebrillen. Ze heeft een paar van Victoria Beckham die ze vaak draagt, een zonnebril van Alexander Wang met ritsen erop en een gave futuristische bril die enthousiast werd ontvangen door haar fans in Tokyo.

Niet alles wat Nicky in haar kast heeft hangen kwam met een duur prijskaartje. Ze laat een jurk zien van 40 dollar en zegt tevens blij te zijn dat haar oudere zus Paris vintage niet weet te waarderen. Des te meer voor haar!

Tot slot vertelt Nicky dat zij op de meeste accessoires haar initialen laat zetten, zoals op haar Hermès tas. Ook maakt poes Valentine, die zij van haar vriendje twee jaar geleden cadeau kreeg, haar debuut op camera.

Kijk mee naar de kledingkast van Nicky Hilton!

 

Een leuke anekdote van Nicky:

 

 

Wat vind jij van Nicky’s kledingkast?

Door Marjolein