Hanneli Mustaparta

Celebs door Redactie

Kennen jullie Hanneli Mustaparta al? Deze schoonheid uit Noorwegen was acht jaar lang model, maar besloot te stoppen toen ze de liefde van haar leven tegenkwam. Nu woont ze afwisselend in New York en Noorwegen, en heeft ze een superpopulaire streetstyle blog: hanneli.com.

Hanneli hield van haar werk als model, maar na acht jaar vond ze dat het tijd was voor iets nieuws. ‘‘Om een nieuwe carrière te starten, moest ik helemaal stoppen met mijn werk als model,’’ zegt ze. Omdat modellenwerk in New York heel veel tijd kost, was het moeilijk om andere dingen te plannen, en om een nieuwe carrière te beginnen.

Hanneli begon na haar stop als model te bloggen voor lola.no, en maakte in maart 2009 haar eigen blog aan: www.hanneli.com. Op haar blog post ze foto’s van hippe New Yorkers, en van haarzelf: Hanneli houdt er nog steeds van om voor de camera te staan.

Naast haar werk als fulltime blogger werkt Hanneli voor Vogue.com, en is ze styliste. Ze wordt gezien als één van de meest invloedrijke bloggers en geprezen om haar sense of fashion.

hanneli

hanneli

hanneli

hanneli

Hanneli bij Stockholm Streetstyle

 

Hanneli bij Street Style NYC

 

Wat vind jij van Hanneli’s kledingstijl en haar blog?

Door Melissa Sluyter