Broekloos door het leven

Celebs door Redactie

Dat celebs weleens experimenteren met outfits hebben we inmiddels wel door. Maar er is een aantal sterren dat wel erg graag Koos Broekloos speelt.

broekloos

Vorige week droeg Taylor Momsen zowaar een broek tijdens een optreden. Het feit dat we daar van opkijken zegt eigenlijk wel genoeg. Daarom gingen we eens na welke sterren liever met hun (bijna) blote kadetten de straat op gaan.

broekloos

De twee kampioenen in de categorie 'Een broek is overbodig' zijn Taylor Momsen en Lady Gaga. Wat ons betreft delen ze de eerste plek. Het was dan ook niet bepaald een opdracht om broekloze foto's van ze te vinden.

broekloos

Kesha hijgt sowieso in de nek van de twee kampioenen. Ook zij houdt niet bepaald van beklede benen en een kort rokje of shorts bedekken haar benen ook wat haar betreft net te veel.

broekloos

Stijlicoon Diane Kruger. Die hadden we niet zien aankomen. Maar we vergeven het haar, want dit lijkt meer een gevalletje 'mijn benen zijn zo lang dat het jurkje een shirtje werd'.

broekloos

Whitney Port? Ja dit is toch echt Whitney Port zonder broek. Wij verwachten wel dat ergens onder dit oversized jasje wel een broekje of rokje verborgen zit. Tenminste, verwachten, we hopen het.

broekloos

Nog iemand die we toch echt niet in dit rijtje hadden verwacht. Eva Longoria draagt zo'n kort jurkje dat haar onderbroek nog net niet te zien is. De split in het jurkje maakt het nog erger. Hoe zal dit er aan de achterkant uitzien?

Doe jij weleens een no pants dance of hou je het toch maar bij je spijkerbroek?

Bron foto's: Coolspotters.com, MTV en look.co.uk

Door Esmée