Celebs

Celebs op het vliegveld

Het is best rot voor celebs dat ze werkelijk waar óveral gevolgd worden door paparazzi. Maar o wat kunnen we in ons knuistje gniffelen als ze er niet uitzien. Het zijn immers ook maar mensen. Dit keer kijken we hoe ze het qua outfits er vanaf brengen tijdens het vliegen.

De meeste foto's van celebs op het vliegveld worden genomen op het LAX airport in Los Angeles en Heathrow airport in Londen. Van vliegen krijg je een verlopen hoofd, tenminste ik wel en de celebs vast ook. Dus trekken de sterren van alles uit de kast om hun hoofd te verbergen. De meest populaire incognito-items:

1. Met stip op een: de zonnebril. Het liefst een grote ik-heb-geen-wallen-zonnebril met donkere glazen, al dan niet met spiegeleffect.
2. Een hoed of muts. Dat bosje stro dat voor kapsel door moet gaan, verberg je daar gewoon onder.
3. Een sjaal. Bedoeling is dat je net doet of het gewoon bij je outfit hoort. Alleen jij weet dat je hem als camouflage gebruikt voor die rode vlekken in je nek. Die heb je namelijk van je woede gekregen door die snert-paparazzi. Get out of my way!
4. Laarzen. Al dan niet plat. Voordeel is dat je er geen koude voeten mee zult krijgen in het vliegtuig. Maar de echte reden is natuurlijk dat je vervelende douanemensen of paparazzi -ja die zijn er nog steeds- op hun tenen kunt trappen. Of iets hoger.

En dan hier de undercover outfits:

 

Diane Kruger gaat voor meerdere trucs. De sjaal, de zonnebril en de stevige laarsjes. Smart girl.

 

Heel nochalant loopt Eva Mendes over het vliegveld. Wij hebben haar echt wel door: stevige, platte laarzen, grote sjaal en big shades.

 

Fergie gaat voor het ruigere werk. Kisten, destroyed T-shirt, bikerjack en zonnebril.

 

Jessica Simpson trok niet zomaar een sjaaltje uit haar walk-in-closet. Jessica houdt een ware verencape in de aanslag. Ja en weer die laarzen met oversized bril.

 

Kate Beckinsale staat bekend als braaf meisje. Maar bij het vliegen kiest ze toch voor de 'do NOT touch me-look'.

 

Lindsay Lohan belt zelf weleens de politie wanneer ze gek wordt van paparazzi. In dit geval kan ze altijd nog naar ze schoppen of met deze studded tas meppen.

 

Nicole Scherzinger verbergt haar extensions onder een hoed en haar donkere kringen achter een zonnebril en de douanepoortjes zijn vast afgegaan door deze metalen neuzen.

 

Vanessa Minnillo, de aanstaande van Nick Lachey, maakt zich -behalve haar wallen- nergens druk om.

 

Selena Gomez, het liefje van Justin Bieber, wil in het vliegtuig lekker relaxen. Ze past wel twee van de trucs toe in haar outfit: de sjaal en de zonnebril.

 

Taylor Swift sluit het rijtje met stevige boots, zonnebril en een muts. Daarmee scoort ze een 7,5 op schaal van incognito-Richter.

Hoe zou jij er als ster uitzien tijdens een vliegreisje met al die paparazzi om je heen?

Door Esmée

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved