Lauren Conrad's style

Celebs door Redactie

Lauren wordt altijd in de gaten gehouden vanwege haar goede stijl en smaak. Ze heeft een hele eigen smaak en wij vragen ons af hoe ze het elke keer weer voor elkaar krijgt om er zo uit te zien. Er zijn een aantal dingen heel herkenbaar voor haar stijl en die hebben wij op een rijtje gezet.

LC heeft natuurlijk ook een aantal fashiontricks en geheimpjes om er zo uit te zien. Door het grondig inspecteren van haar verschijning de afgelopen jaren, kun je zien dat er altijd wel een soort bepaalde stijl in zit. Welke geheimen heeft Lauren en wat zijn haar trucjes?  En wat is de stijl van LC waarom zij bekend staat? Hier de antwoorden…

Lauren Conrad's style

LC gaat bijna nooit de deur uit zonder eyeliner. Door het lijntje aan de buitenkant van je oog iets door te trekken, lijken je ogen groter en het opent je blik.

Lauren Conrad's style

De riem is bijna een vast item in haar outfit geworden. Ze draagt bijna met alles een riem, zoals bij jurkjes, oversized topjes, broeken enzovoort. Met zo'n riempje komt je taille mooi naar voren.

Lauren Conrad's style

Een van Lauren's kenmerken is haar vlechtje, deze draagt ze op zoveel mogelijk verschillende manieren. Netjes en strak of juist losjes en nonchalant. 

Lauren Conrad's style

Ze draagt vaak een strakke skinnyjeans met een losse blouse erop. Zorg voor een strakke donkere broek en combineer dit met een mooie grote blouse, waardoor de verhoudingen juist zijn.     

Lauren Conrad's style

Conrad heeft vaak shorts aan die je heel goed kunt combineren met andere items. Draag hem bijvoorbeeld overdag met slippers en een top. Wanneer je daarna nog ergens fashionable heen moet, doe je shirt er dan in en draag er mooie hakken onder.

Lauren Conrad's style

De blazer is een belangrijk onderdeel in de kast van Lauren. Je kan hem bijna overal bij aan, het maakt je outfit helemaal af. Hij kan heel goed over een jurkje, maar ook met een boyfriend jeans. 

Lauren Conrad's style

Een grote camelkleurige tas maakt heel makkelijk je outfit af. LC heeft deze vaak bij zich en combineert de kleur met haar schoenen of riempje.  

lauren conrad's style

Een echt kenmerk van deze The Hills it-girl, is dat ze (bijna) altijd golven in haar haar heeft. Als je golven van nature hebt, heb je geluk. Voor meiden met steil haar: je kunt deze krullen gemakkelijk maken met een krultang of gewoon met krulspelden. 

lauren conrad's style

Ook houdt Lauren ervan om haar mooie benen te laten zien. Wanneer je benen bloot zijn zoals hierboven, zorg dan dat de rest van je outfit chique blijft. Dus niet te bloot, anders wordt het trashy.

lauren conrad's style

Wanneer je kleren, tas, haar en make-up helemaal gestyled zijn, moet je zorgen dat het niet te veel poespas wordt. Daarom houdt Lauren haar pumps altijd simpel en klassiek.

Wat vind jij van de stijl van Lauren?

Bron: instyle.com

Door Myrre