Celebs

Inspiratie uit het verleden

Je hebt vast wel eens gehoord dat veel modetrends altijd weer terug komen. Ook beautytrends vinden hun weg altijd weer terug. Het is dan ook leuk om foto’s te zien van de vrouwen die toen hun leeftijdsgenoten inspireerden.

Want ook als is het jaren geleden, we kunnen vandaag de dag nog veel van ze leren. Beauty, mode maar vooral een goede glimlach maken deze plaatjes tot geweldige inspiratie.

Inspiratie uit het verleden

Ava Gardner

Vooral de lach doet het ‘m. Maar het matrozenpetje vinden wij ook een superleuk item. En uiteraard een badpak met pijpjes zoals ze dat back in the day hadden.

Inspiratie uit het verleden

Dorothy Dandridge

Prachtige lange wimpers en een matroos aan de arm. Dorothy had het goed voor elkaar. En wat dacht je van de twee moedervlekken?

Inspiratie uit het verleden

Sophia Loren

Een prachtige vrouw die je vangt met haar intense ogen. Sophia was één van de bekendste actrices in die tijd. Van haar klassieke look kunnen we nog veel leren. Ook haar red lips zien we veer volop terug komen.

Inspiratie uit het verleden

Audrey Hepburn

Jaja, we weten dat ze de koningin van de zwart-wit outfits is. Maar Audrey kan meer. Zichzelf fashionable tegen de zon beschermen bijvoorbeeld. Daar kunnen we nog wat van leren.

Inspiratie uit het verleden

Grace Kelly

Moeten we hier echt iets over zeggen? Goed dan. De tulband, het printje, de maxi jurk, de geweldige zonnebril en uiteraard haar fantastische camera. Het meeste hiervan zien we anno 2011 terug. Wij zijn weg van dit plaatje.

Inspiratie uit het verleden

Marilyn Monroe

Net als Audrey kennen we Marilyn natuurlijk vooral van haar rode lippen en platinablonde haar. Maar hier zien we nog twee trends. Het badpak en de sleehakken. Sexy Marilyn!

Wie is jouw inspiratiebron van vroeger?

Bron beeld: Bellasugar.com

Door Marit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved