Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

De gypsy maxi rok staat Kristin Cavallari goed! En kijk haar eens stralen... niets van te zien, dat haar huwelijk vorige week is afgeblazen. Al denkt de hollende paparazzo achter Kristin dat zijn million dollar picture (lees: sip gezicht) nu aan zijn neus voorbij gaat. Echt Not.

Kledingkast of kliko

Nicky Hilton en Lindsay Lohan onderweg naar een L.A. club voor een girls night out. Op de heenweg inderdaad. Hoe wij dat weten? Hier loopt Lindsay nog. De terugweg was niet bepaald een pretty sight...

Kledingkast of kliko

Lady Gaga gaat boodschappen doen. Ze staat ietwat ongemakkelijk na te denken waar ze haar lijstje heeft gelaten?!

Kledingkast of kliko

Kim Kardashian lijkt wel een 'Bridezilla'. Haar ogen staan op 'prooi' (logisch, she has a wedding to plan!) en heeft daar het juiste jurkje bij aangetrokken vanmorgen. Is ze via de telefoon het takenlijstje voor momager Kris aan het doorgeven?

Kledingkast of kliko

Jennifer Lopez poept er een tweeling uit, maar twee keer knipperen met je ogen en mevrouw heeft alweer een buikje waarop je Jenny and her blocks bijna kunt tellen. Een woord: oneerlijk. Om nog maar te zwijgen over dat Hägendass ijsje!

Kledingkast of kliko

Met de wind door haar gekortwiekte kapsel, cruisend door de straat in een ripped shorts en zomers bloementruitje. Vanessa hudgens geniet van haar day off! Het allerleukste aan deze look? De kinderpleister op haar knie. Roze met stripfiguurtjes, cute.

Kledingkast of kliko

'Maar mam, Vanessa heeft ook een roze! En ik heb geen geld meer! Ah toeeee, ik wil ook een roze beachcruiser!'

Kledingkast of kliko

Ashley Olsen? Nee, Sienna Miller! Twee druppels water. Toch?

Kledingkast of kliko

Het domme blondje van de 'Plastics' uit Mean Girls? Een van de hoofdrolspelers uit Big Love? Die meid die samen met Meryl Streep en Pierce Brosnan stond te zingen en hupsen in Mama Mia? Yes. En ze loopt gewoon in het wild.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Marjolein

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved