Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Stond ze afgelopen weekend nog te schitteren in een prachtige jurk, nu is Dianna Agron dressed als een echt meisje-meisje. De perfecte sailor outfit voor een dagje varen in Californië.

kledingkast of kliko

De dochters van David Hasselhoff (bekend van Knight Rider, Baywatch.. destijds de crush van onze moeders!) zijn all grown up en hebben hun zinnen gezet op een fabulous leven in de showbizz. De nieuwe Paris en Nicky, of Mary-Kate en Ashley? Wat vinden jullie van de zusjes Hayley (links) en Taylor Ann?

kledingkast of kliko

Hé, daar heb je Donatella Versace! Met tatoeage?! Nee, het is... Lady Gaga? Op Louboutins en een 'Michelle Obama' jurkje oogt zij very lady-like.

kledingkast of kliko

Kourtney Kardashian is met haar zoontje Mason (en hubby Scott Disick, te herkennen aan het voetje links) lekker aan de wandel in Los Angeles. 'En als mama een toffe zonnebril op mag, wil ik dat ook.' Kijk die kleine man shinen!

kledingkast of kliko

Rihanna heeft de strepen a la marine style de kast uit gebonjourd. Zij draagt een nieuwe variant: brede strepen met cut-outs op de schouders. Met Vans!

kledingkast of kliko

Hilary Duff fiets samen met haar trouwe viervoeter in een relaxte outfit door de buurt. Zou ze haar hond aan het inlichten zijn, dat hij binnenkort gezelschap krijgt? De 23-jarige Hilary en haar verloofde verwachten namelijk hun eerste kindje...

kledingkast of kliko

Daar is ze weer, Lady Gaga. Dit keer in een zwarte sheer dress met de bekende torenhoge pumps en halve leren handschoentjes.

kledingkast of kliko

Leighton Meester aan het filmen op de set van Gossip Girl. We vinden de slippetjes niet erg 'Blair'. Of zou het alleen om een upper shot (voeten niet in beeld) gaan?

kledingkast of kliko

Leighton is klaar op de set van Gossip Girl en stapt na een lange werkdag haar trailer uit in een simpele outfit. Heel basic, maar met de juiste essentials (een goede wassing, de top in een goed model) oogt het A-ok!

kledingkast of kliko

Eva Longoria stapt vrolijk, in een witte outfit met blauwe pumps, de auto uit. Klaar om een hapje te gaan eten in haar eigen restaurant Beso!

kledingkast of kliko

Volgens stylist en Fashionscene.nl editor Evelien overtreedt Lindsay Lohan de gouden regel, door met én een beendecolleté en een borstdecolleté naar buiten te stappen. Tip: kies het een of het ander. Een top met een ronde hals was mooier geweest. Zijn jullie het met haar eens?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Marjolein