Outfits van de dag met Andrew

Celebs door Redactie

In Kell on Earth zie je hem als de langharige assistent van  Kelly Cutrone bij People Revolutions. Maar nu hij al een tijdje ontslagen is probeert hij op zijn eigen manier een plekje te veroveren in de fashionwereld.

andrewmukamal

Elke week zien we Andrew Mukamal voorbij komen in het programma Kell on Earth (elke donderdag om  22:55 uur op TLC) als de assistent van Kelly Cutrone bij pr- bureau People’s Revolution. Toen was alles nog koek en ei, want eind 2010 werd hij genadeloos ontslagen door Kelly.

andrewmukamal

De stylist gebruikt alle kennis die hij bij Kelly heeft opgedaan en  probeert nu zijn eigen plekje te veroveren in de modewereld. En wat doe je dan? Jezelf laten zien op internet!

andrewmukamal

Op zijn blog laat Andrew zijn outfits zien in foto's, maar ook in filmpjes. Dat gaat natuurlijk in a stylish way vanuit een troon, de foto’s komen voorbij op zijn Ipad. Je krijgt niet alleen te zien in welke kleding Andrew zich dagelijks hijst, ook vertelt hij wat je wel en niet kunt dragen tijdens feestdagen, wat voor outfits hij zelf scoort in tweedehands winkels en tips voor als je stage wilt gaan lopen in de modewereld.

(klik op de afbeelding voor het filmpje)

andrewmukamal

andrewmukamal

Wij zijn benieuwd of Andrew het lukt om regelmatig te posten naast zijn drukke leventje.

Denk jij dat Andrew het op deze manier ver kan schoppen?

Bron beeld: poptower.com, refinery29.com

Door Brenda