Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkastofkliko28

Welkom allemaal! Ja kom naar Smurfenland, een land van pracht en praal. Hé kom naar Smurfenland, het is hier heel speciaal! Gwen Stefani kijkt misschien iets te veel naar de Smurfen met haar twee zoontjes!

kledingkastofkliko28

Kate Bosworth weet hoe ze neon moet dragen zonder er hysterisch uit te zien. Wat vinden jullie van haar outfit?

kledingkastofkliko28

Zucht. Kwijl. Hubba Hubba. Smelt. We raken wat afgeleid door Brody, maar er moet een tekstje onder deze foto: Brody en Avril dus! Allebei in hun eigen stijl. Vinden jullie ze bij elkaar passen?

kledingkastofkliko28

Mila Kunis kijkt niet heel vrolijk. Zal ze bang zijn dat haar geheimen uit haar gehackte telefoon zullen lekken?

kledingkastofkliko28

De gezusters Knowles zijn niet bang om de plan mis te slaan. Zwanger of niet, da ladies verschijnen met huge hair, gele shoes, pantertas en bijzondere schoenen en jurk op de Fashion Week in New York.

kledingkastofkliko28

Lily Cole heeft zulke lange benen dat ze zelfs met ballerina's boven iedereen uit zal steken. Hier combineert Lil' een net jurkje met een felgekleurd vestje en knalrode lippen.

kledingkastofkliko28

Rihanna draagt de trend van nu: de boyfriend jacket. Ze matcht hem met andere zachte kleuren en gouden sieraden. Mooi bij haar nieuwe haar!

kledingkastofkliko28

Lovebirds Jennifer en Justin gaan nu al a la The Beckhams de straat op met elkaar afgestemde outfits.

kledingkastofkliko28

Celebs zijn ook maar mensen... Keira Knightley wisselt haar pumps na een persconferentie om voor lage schoentjes. Ze zwaait nog even en gaat dan snel haar hotel binnen.

kledingkastofkliko28

Mischa Barton is duidelijk aan de betere hand! Haar zwarte kringen onder haar ogen zijn verdwenen, haar haren weer gekamd en de kleding is weer wat bedekter (lees: ze draagt geen we-kunnen-net-niet-je-ondergoed-zien-rokjes meer).

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Esmée