Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkastofkliko30

Fabulous Miranda Kerr! Ze komt net van een afspraak bij het Dior kantoor in Parijs. Zal ze het gezicht worden van Dior?

kledingkastofkliko30

Ashley Tisdale showt haar sexy sterretjes-tattoo met een cut-out dress van kant. Zouden wij ook doen met zo'n figuurtje!

kledingkastofkliko30

Herkennen jullie haar? Dit is Candice Swanepoel! Ze is niet alleen een bloedmooie Victoria's Secret angel, ze draagt ook de laatste trends: velvet loafers, een jurk nieuwe lengte (voorbij de knieen, boven de enkels) en een superhippe John Lennon zonnebril.

kledingkastofkliko30

Waar is ons grote (jeugd)idool Kylie? O dit is haar! Misschien kan ze de cropped tops beter overlaten aan de Rihanna's van deze wereld? En een klein vleugje bronzing powder zou haar ook geen kwaad doen. Volgende keer beter.

kledingkastofkliko30

Scarlett staat bekend om haar curves. Maar in dit jurkje vallen die volledig weg. Doe ons de volgende keer maar weer een bodycon-dress... 

kledingkastofkliko30

Stijlicoon SJP slaat hier wat ons betreft even heel erg de plank mis. Waarom denken jullie dat wij dat vinden? En zijn jullie het daarmee eens?

kledingkastofkliko30

Jessica Biel rocks Paris! Mooie zonnebril en de combinatie van grijze tinten en het mintgroene van haar clutch en schoentjes is stunning! Zonder panty had ze van de Girlsceneredactie een 10 gekregen.

kledingkastofkliko30

"O god, I just peed my pants, uhh panty, uhh legs!" moet Liv gedacht hebben. Gelukkig leiden haar aanwezige lippen de aandacht wat af van deze, bijzondere, pose.

kledingkastofkliko30

Kristin Cavallari gaat net als Ashley voor een sexy back (we zetten meteen even Justin T op: I'm bringing sexy back')

kledingkastofkliko30

Hier hebben we even een redactievergadering over gehouden:
Marjolein: Erg Alexa Chung! Sinds de break-up met Zac, vind ik haar eigen stijl beter naar voren komen. De rode lipstick is minder geslaagd, want daarvan worden haar lippen dunner.
Evi: Wel een geslaagde casual look, het spijkerbroekje is misschien iets te in combinatie met de rest van al haar eyecatchers. Wel een cute hartjeszonnebril!
Brenda: Een goed voorbeeld van een casual friday. Ik vraag me alleen wel af of ze uit de auto kan stappen zonder dat er iets anders casuals zichtbaar wordt...
Esmee: Ja dat zou ik zo aandoen! Lekker rock, fijne kruisketting en ik hou van die ringen. Ik had er alleen een Wayfarer bij gedragen of een ronde zonnebril. Ik vind een hartjeszonnebril leuker bij een meisjes-achtige outfit.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Esmée

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved