Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

Het lijkt wel een fotoshoot voor de Amerikaanse ELLE of Marie Claire, maar nee. Katherine Heigl is gewoon heel stylish verantwoord aan het tanken. Way to go Kat!

Kledingkast of kliko

Actrice/zangeres Dianna Agron heeft een feestje en brengt eerst nog even een bliksembezoek aan Hollywood hairdresser Frédéric Fekkai, voor een kleine boost in haar bobje. Check! Nu gauw de rode loper op...

Kledingkast of kliko

Hayden Panettiere draagt killerheels met een blokhak, inclusief matching face. Als blikken konden doden...

Kledingkast of kliko

Sarah Hyland komt haar trailer uitgelopen, op weg naar de set van Modern Family, in een leuke relaxte outfit met stoere Dr. Martens look-a-likes.

Kledingkast of kliko

Hilary Duff is heerlijk comfortabel zwanger in een fijne legging, een casual shirtje maar wél met een paar hakken. Crocs? Hell no!

Kledingkast of kliko

Rihanna liep deze week haar hotel uit, maar als je zei dat het een foto was van Whitney Houston uit 1989 zouden wij het ook geloven! Riri is net een mix van de 'I Will Always Love You' *snuif snif* zangeres en rapper Tupac. What happened?

Kledingkast of kliko

Christina Aguilera match haar sjaal met de kleur van haar lippenstift en houdt de rest van haar outfit dark, darker, darkst. Prima. Maar kunnen we het even hebben over de *bling bling* zonnebril? Tikkeltje overdreven, niet?

Kledingkast of kliko

Trek een oud shirt uit de kast, knip twee gaten in je jeans... Het is heel simpel: Met een perfecte 'ombre' hairdo, kan je net zo goed een vuilniszak aantrekken. Je straalt, sMiley!

Kledingkast of kliko

Een mooie outfit -love the bag!- maar het doet haar boezem geen goed. Mee eens?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast!

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Marjolein