Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko35

Alessandra Ambrosio is one cool girl! Stoere jas! Echt bont of faux fur? Hoe dan ook, het is in ieder geval lekker warm. Over de tas is geen twijfel mogelijk. Geen knock-off, maar een echte 'Celine'. We heart it!

Kledingkast of kliko35

Ashley Tisdale lijkt zo uit de serie 'That '70's Show' te zijn gelopen. Groovy outfit!

Kledingkast of kliko35

Dianna Agron spiced haar casual outfit op met een camel-coat, shabby laarsjes en een opvallende zonnebril.

Kledingkast of kliko35

Hoewel wij geen fan zijn van de sjaal om de hals van Katie Holmes, vinden we de trenchcoat met de nude pumps een goede match. Katie geniet volop van haar paparazzi-momentje.

Kledingkast of kliko35

Kristin Cavallari gaat voor grijstinten. In een kort jurkje van cashmere (in combi met een licht-grijze blazer), steekt zij hooggehakt op Loubie's de straat over. Zelfs haar nagels kleuren grey!

Kledingkast of kliko35

Wat kijk je bezorgd Shenae Grimes? In je Louis Vuitton portemonnee zit toch wel genoeg kleingeld voor de parkeermeter? Of zie je vanuit je ooghoek al een mooie tas in de etalage? Want dat is het enige wat jouw outfit nog mist... een bag!

Kledingkast of kliko35

Wij weten niet zo goed wat we van de pump-panty-combi moeten vinden bij Debra Messing. Trendy of juist... 'net nie'? Laat het ons weten!

Kledingkast of kliko35

Leuk, Miley Cyrus! Jouw outfit mag zo in onze kast. Een easy outfit, met een prachtige zwarte tas en de blazer gematcht met je nagellak... Niet bijzonder, maar wel leuk!

Kledingkast of kliko35

Al trekt Miranda Kerr een vuilnisak aan, alles staat haar fab! We kunnen er weinig over zeggen. Wel zijn we benieuwd: komen de puntschoenen terug?

Kledingkast of kliko35

Leuk, die knot op het kruin van Rachel Bilson. En dan die schoenen... belachelijk hoog, maar gut wat vinden wij ze leuk. Leuk apart! Apart = leuk! (in dit geval).

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Marjolein