Celebs

Een kijkje in de kast van Whitney Port

Een walk-in closet like Carrie. Wie droomt daar niet van?! Jurkjes, jeans, high heels, kleurrijke kettinkjes en tientallen clutches. Vrouwen hebben immers nooit genoeg kleding en accessoires. Ook Whitney Port sluit zich hierbij aan en voelt zich elke dag weer een klein meisje in een snoepwinkel wanneer zij de deuren opent van haar closet.

Whit’s walk-in closet… Ik denk dat menig mode-meisje daar jaloers op is. Kleding van haar eigen lijn Whitney Eve, hoge hakken gesorteerd op kleur, sieraden en andere fashionable items dat ‘nu’ nog keurig gesorteerd op hangertjes hangt. Maar meiden, ze houdt haar desinger-items niet voor haarzelf, deze wil ze ook met ons delen! Oké, helaas niet in real-life maar met een filmpje.

Naast een kijkje in Whitney’s walk-in closet, showt ze ook haar favoriete kledingstukken en krijgen we haar in-60 seconds-uitgaansoutfit te zien. 

Zijn jullie net zo jaloers als ik?

Al eerder lieten we Whitney’s vorige stulpje in New York zien, inclusief kledingkast. Inmiddels hoog tijd voor een update, want ze is onlangs ingetrokken in een nieuw appartement en heeft haar kledingrekken ingeruild voor een echte kledingkamer.

Heb jij een walk-in closet? En wat is jouw favoriete kleding-item?

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved