Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

Kijk nou, het is de kleine Harper Seven Beckham (met mama Victoria). Victoria is stylish as always in haar lange kokerrok en op boots van Louboutin, maar ze draagt haar spruit als een clutch. En dan dat handje 'noncha' in haar linkerzak... alsof het niets weegt!

Kledingkast of kliko

Baby Spice.. eh.. Emma Bunton ging afgelopen week klassiek gekleed in een camel coat met bontkraag, een zwarte laktas en zwarte panty met pumps. Leuk detail; haar nagels heeft ze roodgelakt om haar look wat kleur te geven.

tussen de celebs valt Brad altijd op als één van de grote tredsetters op modegebied. 

We adore de pumps van Kristen Cavallari. De ronde vorm en de opening aan de voorkant... Kristen heeft haar hakken gecombineerd met een taillerok en een top van leer, zonder al te veel poespas met accessoires.

Kledingkast of kliko

Platform sandels meets cloggs met stevige houten hak en zilveren studds. 90210 ster AnneLynne McCord draagt een rood-zwart gestreepte maxi dress met diep okseldecolleté. Ook heeft de celeb (met prachtig Hollywood haar) oog voor detail met haar matching teennagels.

Kledingkast of kliko

De Britse Fearne Cotton blijft ons verrassen. De ene keer zien we haar in een 70's Twiggy jurkje en de volgende dag is ze rock 'n roll! Vandaag is Fearne stylish on top en rock on bottom! We like deze mix van stijlen, big time. Jullie?

Kledingkast of kliko

Nog een cute baby alert! Dit keer de spruit van het knappe koppel Miranda Kerr en manlief Orlando Bloom. De kleine man is lekker warm gekleed in het blauw met matching socks. Mama Miranda ziet er uit om door een ringetje te halen.. What else is new?!

Kledingkast of kliko

Katherine Heigl was out & about op een zonnige dag in L.A., gekleed in een comfi kabeltrui met daaronder een zwarte skinny en een grote zonnebril om haar look af te maken.

Kledingkast of kliko

Zou Nicky Hilton afgelopen weekend ook de bijenfilm Bee hebben gekeken? Of stond ze voor de kledingkast te hiphoppen (zie muts) met dit nummer op?!

Kledingkast of kliko

Pippa Middleton is een beetje te keurig gekleed. Typisch Brits. Van de Girlscene redactie mag Pippa zich wel wat hipper kleden, ze is tenslotte een jonge vrouw in de bloei van haar leven!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door de redactie