Airport looks van de celebs

Celebs door Redactie

Jezelf kleden voor het vliegtuig is altijd weer een uitdaging. Het is of te warm of te koud, niet comfortabel of juist weer net té. De sterren lijken daar echter geen moeite mee te hebben. Maar ja voor hen is vliegen hetzelfde als voor ons het pakken van de bus is... Wij zetten de vliegoutfits van de celebs op een rijtje.

Celebrity vliegstyle

Hoe Victoria Beckham dat op haar killer heels doet met dat lieve meisje van haar de he-le dag op haar arm, wij vragen het ons af. Het super strakke jurkje zou niet onze eerste keuze zijn als wij zouden gaan vliegen. Wij kunnen ons beter vinden in de stijl van Cameron Diaz, Hilary Duff en Lauren Conrad. Lekker casual.

Hoe jij er net zo shiny & healthy uitziet na een lange vlucht als Lauren Conrad? Zij deelt haar geheimen...

Beautytips:
- Zorg dat je genoeg moisturizer gebruikt. Voor de vlucht, tijdens de vlucht, na de vlucht. Je huid droogt in de lucht erg snel uit.
- Gebruik geen foundation of poeder tijdens de vlucht. Wat Lauren doet? Ze gaat met make-up het vliegtuig in en heeft een paar make-upverwijderdoekjes in haar tas zitten en haalt haar make-up er in het vliegtuig vanaf en smeert haar gezicht daarna in met een moisturizer.
- Eet niet te veel zout en drink geen frisdrank met prik, hierdoor houd je meer vocht vast en tijdens een vlucht houd je sowieso al meer vocht vast.
- Gebruik compressiesokken als je last hebt van gezwollen enkels en kuiten tijdens en na een vlucht.
- Neem een parfumproefmonstertje mee, zodat je je na een vlucht kunt voorzien van een lekker luchtje. Niets zo vervelend om jezelf te ruiken na een lange vlucht.

upverwijderdoekjes

Fashiontips:
- In het vliegtuig kan het erg koud worden, Lauren neemt altijd een kashmieren sjaal mee die tegelijkertijd ook als dekentje kan dienen.
- Draag schoenen die je makkelijk uit kunt doen bij de security-check.

Denk jij erover na wat je aantrekt als je gaat vliegen?

Bron/beeld: People.com, laurenconrad.com, Lauren Conrad Style boek

Door Annemerel