Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko39

Pippa Middleton is een echt dametje. Ready for work, gekleed in chique zwart.

Kledingkast of kliko39

Oke, we moeten jullie waarschuwen. Want de komende drie foto's zijn noch kledingkast noch kliko... maar ze zijn zo darn cute! De drie celebs zijn namelijk allemaal gespot met een schattige peuter in hun arm. First up: Khloe Kardashian met neefje Mason.

Kledingkast of kliko39

Mama Ashlee (Simpson) en haar zoontje zien er relax, comfy en hip uit. Zo te zien heeft de kleine krullebol er een heftige playdate op zitten (moe). Tijd om lekker naar huis te gaan...

Kledingkast of kliko39

Dit is toch om op te vreten... (check de kleine spruit) ! Mama Pink ziet er altijd stoer uit, ook als ze maar wat uit de kast trekt. Het shirt met de lange zijkanten is trouwens helemaal hip op dit moment, al is dit shirt wel extreem lang...

Kledingkast of kliko39

Op het eerste gezicht is het furry vest van Kristin Cavallari de eyecatcher. Maar als je goed kijkt, zie je dat de showstopper toch wel de flaphoed is. Dat maakt de look compleet!

Kledingkast of kliko39

Demi Lovato ziet er uit als een tough girl, maar is volgens ons hartstikke lief! Vandaag rockt ze haar stoere comfortabele look. Vooral de panty, het leer en de sieraden maken het edgy. En we ontdekken meteen een nieuwe tattoo bij de zangeres. Wist jij dat zij een kruis heeft laten zetten op haar hand?

Kledingkast of kliko39

Sinds de serie 'New Girl' op RTL5 zijn wij fan van Zooey Deschanel. Al trekt ze een vuilniszak aan. We love her!

Kledingkast of kliko39

De zusjes Kylie en Kendall Jenner schelen twee jaar, maar lijken soms net een tweeling. Zelfs sporten doen ze matchend, met een touch of purple!

Kledingkast of kliko39

Wij zien een Do It Yourself in deze paparazzi foto van Miley Cyrus (zie shirt). En terwijl wij bibberend op de redactie zitten, is het in Californie gewoon nog steeds heerlijk weer. Brrr... om jaloers op te worden! *klikt snel weg*

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Marjolein