Olivia Palermo kleedt Topshop bezoekers

Celebs door Redactie

Jammer genoeg kunnen we de Topshop nog niet in Nederland bezoeken. Oké, we hebben een kleine shop-in-shop in de Amsterdamse kledingwinkel SPRMRKT... Veel meiden wereldwijd zijn groot fan van dit kledingparadijs! Niet alleen wij, maar ook celebs scoren er regelmatig leuke items, zoals Olivia Palermo!

Deze fashionable lady vond het dan ook een grote eer toen Topshop haar vroeg styling workshops voor de komende feestdagen te geven.

topshop

In Chicago en in New York lopen de meiden die een bezoekje brachten aan de Topshop in hun stad er op z’n Palermo’s bij. Dit omdat Olivia begin deze maand daar leuke tips en tricks gaf over hoe we er tijdens de kerstdagen en op het nieuwjaarsfeestje modieus uit kunnen zien.

Deze dame weet wat stijl is. Dit heeft ze wel weer tijdens deze workshops bewezen. Ze kleedde de meiden trendy en chic aan met leuke items. En dat voor Olivia’s begrippen voor een fijn prijsje! Met de leuke jurkjes, blazers en accessoires waren de meiden helemaal in hun nopjes.

topshop

topshop

Shop jij weleens bij Topshop en ben je fan van Olivia’s stijl? Dan kun je haar favourites van Topshop nu ook online bestellen! Maar heb je helaas niet zo’n groot budget? Bekijk dan de accessoires en leuke koopjes!

topshop

topshop

Van welke fashionasta zou jij styling tips willen krijgen?

Bron: Topshop

Door Evi