Beyonce’s mooiste videoclip looks van 2011

Celebs door Redactie

Een ster die dit jaar bijna iedere week in de media verscheen is Beyonce. Zowel op muzikaal vlak als privé is er voor deze wereldvrouw veel gebeurd. In juni kwam haar album 4 uit, ze veroverde de harten van haar fans met een tour door Europa en, de zangeres kreeg het mooiste cadeau dat ze maar wensen kon: een dochtertje!

Op de redactie wordt regelmatig een nummertje van Bee opgezet. Wat heeft zij een stem! Bij elke single brengt ze wel weer een leuke of bijzondere videoclip uit. Maar heb je -naast de choreografie- ook weleens gelet op de modieuze outfits die de zangeres in haar clips draagt? Girlscene zet daarom nog eens Beyonce’s mooiste videoclip looks van 2011 op een rijtje:

Cause we like to party!

bee

De zomerse hemdjes, kleurrijke broekjes en badpakken in de videoclip van het nummer Party. Beyonce maakt er een trendy poolparty van!

Be(e)-autiful

beyonce

In de clip van Best Thing I Never Had schittert Bee in pikante lingerie en in een supermooie trouwjurk! Volgens mij droomt bijna ieder meisje ervan om later in zo’n prinsessenjurk te trouwen.

Zwart-wit

bee

Beyonce hoeft in de videoclip van Dance For You met haar jurkje niet veel moeite te doen om een mannenhart op hol te laten slaan. Ze kan zo in een detective film van vroeger! Of aan de slag als Bond girl!

Girls run the world!

bee

De clip van Run The World (Girls) heeft een Afrikaans tintje. En of ze in deze clip mooie outfits draagt!

Sexy printje

beyonce

Dit keer is de zangeres niet in wit lingerie te spotten, maar gaat ze in de clip 1+1 voor tijger! Printje of geen printje, ze kan het allemaal hebben toch?!

Retro!

beyonce

In de videoclip van het nummer Countdown gaat de zangeres voor retro! We zien haar niet één, niet twee, maar vier keer op een rijtje.

Outfit numero ....

bee

In de clip van het nummer Love On Top is Beyonce -zoals we van haar gewend zijn- weer in verschillende outfits te zien. Welk jurkje of pakje zou jij wel in je kast willen hebben hangen?

In welke clip vind jij Beyonce het mooist?

Bron beeld: celebuzz

Door Evi