Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko1

Miley Cyrus gaat op deze zonnige dag voor spijker! Met een knot op haar kruin en een rond John Lennon brilletje op haar neus, maakt ze een stoere indruk.

Kledingkast of kliko1

Demi Lovato tijdens de presentatie van de nieuwe Seventeen, met haar op de cover! Ze ziet er chic, maar tegelijkertijd speels en sprankelend uit!

Kledingkast of kliko1

Lauren Conrad loopt over straat met haar Chanel tas, dressed in black! De vrolijke celeb zwaait nog even lief naar de paparazzi.

Kledingkast of kliko1

Aly Michalka (van Aly&AJ) loopt casual gekleed met een goedgevulde shoppingbag de supermarkt uit. Stoere boots!

Kledingkast of kliko1

Ellen Pompeo (Meredith in Grey's Anatomy) gaat voor simpel en basic. Jammer, wij hadden haar zo graag een keer in een leuk jurkje gezien! Maybe next time...

Kledingkast of kliko1

Ook Rachel Bilson gaat voor makkelijk. Maar haar gele tas en gekleurde ballonnen fleuren de boel lekker op. Zou ze een birthday party hebben?

Kledingkast of kliko1

Zo te zien is het een koude dag in New York. Sarah Jessica Parker heeft zich goed ingepakt met muts, handschoen en comfi laarsjes. Brrr!

Kledingkast of kliko1

Jessica, heb je een moeilijke ochtend? Volgens mij ben je nog niet helemaal wakker. Maar wel vrouwelijk as always: hoogzwanger en op torenhoge hakken. Chapeau!

Kledingkast of kliko1

We worden een beetje kriebelig van de fluwelen broek van Vanessa Hudgens. Maar verder ziet ze er hip en happy uit.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Marjolein & Evi