Celebs

Gezien: Vrouw in pak

Een pak wordt al snel geassocieerd met nette (zaken)mannen. Maar eigenlijk kunnen wij vrouwen ze net zo goed dragen! Leuke blazers zijn al een paar jaar super hot en staan ons erg leuk. Maar wat vinden we van ‘een vrouw in pak’?

Op straat, maar ook veel vrouwelijke celebs zijn al op de rode loper in deze 'mannelijke' outfit gesignaleerd. Wat vind jij van deze look? Vind je het hot of zie je deze vrouwen liever in een leuk jurkje?

pak

Camilla Belle heeft gekozen voor een glanzend wit pak met zwarte details, zoals een stropdasje en strikjes aan de mouwen. Deze strikjes geven haar outfit een vrouwelijke touch.

pak

Ashley Olsen gaat ook voor de mannelijke look. Ze draagt een wat wijdere pantalon met daarop een getailleerd blazertje. Wij vinden het haar erg mooi staan!

pak

In pak en met bril komt Lady Gaga tevoorschijn. Ze heeft wel iets weg van een professor, vinden jullie niet? 

pak

Hailee Steinfeld gaat voor een pak met pailletten. Ze draagt daar een zwart-groen gestreepte clutch bij. En om haar look af te maken heeft ze haar nagels een rood kleurtje gegeven.

pak

Herkennen jullie deze vrouw in pak? Kourtney Kardashian probeert onherkenbaar met zonnebril over straat te gaan. Maar deze outfit met strik hoort toch echt in dit rijtje thuis.

pak

Emma Watson draagt geen heel pak, maar gaat voor een lichtroze blazer, zwart hoedje, stropdas en kanten broekje. Deze dame kan echt alles hebben! Alleen nog even lachen Emma!

pak

Door haar nonchalante vlecht maakt Shailene Woodley haar outfit toch wat speelser en jonger. Een opvallend sieraad had het plaatje helemaal compleet gemaakt!

pak

Olivia Palermo wordt niet alleen op de rode loper, maar ook in haar vrije tijd regelmatig in een trendy pak gespot. Deze It-girl weet hoe ze verschillende stijlen met elkaar kan combineren, kijk maar naar haar shoes!

pak

Rihanna gaat voor een opvallend Dolce & Gabbana ensemble! Gewaagd hoor, de big shoulders!

Wat vind jij van een vrouw in pak?

Bron beeld: teen.com

Door Evi 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved