Fashion

Upcoming model: Laura Kampman

Geen Charlotte Moss (zusje van), Lana Del Ray (ondertekende onlangs ook een modellencontract) of een ander upcoming model uit het buitenland. Wij hebben in ons landje ook beauty’s die hard op weg zijn om een bekend model te worden. Laura Kampman bijvoorbeeld…

De zeventienjarige Laura zette leuke pics op haar Hyves-pagina. Niet wetende dat ze hierdoor een paar maanden later een contract onder haar neus geschoven kreeg van New York Models!

laura

In september (2011) was haar eerste grote klus: ze showde op de New Yorkse catwalk Calvin Klein’s spring-summer '12 collectie en hetzelfde seizoen liep ze voor het Spaanse modehuis Balenciaga! Bij Balenciaga waren ze zo onder de indruk van de knappe kaaskop dat ze haar ook voor de spring-summer '12 campagne boekten. Verschillende castingbureaus en fashion-designers zien in Laura een topmodel in the making!

laura

Balenciaga spring-summer 2012

laura

laura

Balenciaga spring-summer 2012 campagne

laura

laura

Calvin Klein spring-summer 2012

laura

laura

Preview Vogue Uk

In december kwam Vrouw (de zaterdagbijlage van De Telegraaf) met de In & Uitlijst van 2012. Daarin stond dat Laura Kampman dé nieuwe Doutzen wordt: Doutzen Kroes is uit, Laura Kampman is in… Wij zijn benieuwd!

In een half jaar tijd heeft ze al een behoorlijk portfolio opgebouwd! Wij vinden Laura uniek vanwege haar uitstraling. Wat vind jij van dit nieuwe Nederlandse model?

Ken jij nog een andere beauty die het volgens jou ver gaat schoppen in de modellenwereld?

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved