Celebs

Kledingkast of kliko bij de Oscars

Vannacht was Kledingkast of Kliko aanwezig op de rode loper van de Oscars! De Oscars zijn de belangrijkste filmprijzen ter wereld. De officiële naam van het Oscarbeeld is de "Academy Award of Merit." Jaarlijks worden de prijzen in de maand februari in 30 categorieën uitgereikt in het Kodak Theatre in Hollywood.

‘The Artist’ was de grote winnaar, met zijn vijf Oscars. Ook ‘Hugo’ won vijf Oscars, maar ‘The Artist’ had de meeste bijzondere prijzen als beste acteur, regie en film, waar ‘Hugo’ prijzen won in de categorie kostuums en geluid. Daarnaast was voor ‘The Artist’ bijzonder dat slechts één keer eerder een ‘stomme’ film won (een film zonder geluid). Meryl Streep sleepte haar derde Oscar binnen en verwacht dat dit haar laatste is.

oscars

Jennifer Lopez in een strakke zilveren jurk. De rug van de jurk is net als de voorkant diep uitgesneden. Al die glitters staan haar goed! Wat vinden jullie van haar koffer-achtige clutch?

oscars 

Angelina Jolie blijft stevig met beide benen op de grond. Met haar zwarte jurk en (eeuwige) rode lippenstift lijkt ze een statement te maken.

oscars 

Cameron Diaz lacht vriendelijk naar de paparazzi in haar gebroken witte jurk met zilveren details.

oscars 

Wauw! Emma Stone looks stunning in deze red dress!

oscars

Bridesmaids-actrice Kristen Wigg gaat voor nude tinten. Die kleur is altijd een risico, maar het staat haar goed.

oscars

Sarah Hyland hoort bij de jongere aanwezigen op de red carpet. Deze galajurk staat haar super goed.

oscars

Michelle Williams kijkt cute in de camera met haar lange rode dress aan. De lippenstift en de zilveren accessoires maken het helemaal af!

oscars

Gwyneth Paltrow in prachtig wit. Het lijkt net alsof ze haar haren kort heeft geknipt, maar schijn bedriegt! Ze heeft een laaghangende staart in.

oscars

Natalie Portman in rode jurk met polkadots. Ze heeft het duidelijk naar haar zin, zie je haar stralen?

Bron beeld: look.co.uk, brunopress

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved