Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi legt alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Dakota Fanning staat prachtig op de foto in deze mooie jurk met gouden details. Haar gouden accessoires maken haar outfit helemaal af.

Kledingkast of kliko

Ashley Tisdale in Disney-outfit. Ze heeft prachtige lange (en bruine!) benen in dat korte broekje.

Kledingkast of kliko

Audrina showt haar vormen in dit korte gele jurkje. Geel staat weinig mensen echt mooi, maar Audrina rocked het helemaal! She looks stunning! 

Kledingkast of kliko

Victoria Beckham in casual outfit: jeans, een zwarte top en rode nagels. Hmmm, haar benen zijn hier wel erg dun...

Kledingkast of kliko

Jennifer lopez met haar vriendje Casper Smart. Zouden ze net van de gym komen in die sportieve outfits? We like Jennifer's sneakers!

Kledingkast of kliko

Kim Kardashian laat haar rondingen duidelijk naar voren komen in dit zwart-witte jurkje. Alleen dat hoedje vinden wij niet zo goed bij haar passen. Wat jullie?

Kledingkast of kliko

Lana Del Rey in een opvallende jas, met daaronder een kleurrijk blousje en een grote ketting. Haar sneakers zijn misschien niet zo glamorous, maar het staat wel bij haar outfit.

Kledingkast of kliko

Miley Cyrus in oranjekleurige jurk. Hij staat haar super! Mooie pumps eronder met gelakte nageltjes en hippe armband, we like!

Kledingkast of kliko

Rihanna in een (voor haar doen) niet zo'n spannende outfit. Het spijkerjasje staat haar goed en ook de broek is een schot in de roos. Maar heeft zij nou niks aan onder haar jasje? En wat vind jij van haar nagellak?

Kledingkast of kliko

Sarah Jessica Parker in chique outfit voor de gelegenheid. Haar blauwe ogen komen erg mooi uit bij die witte jurk!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved