Celebs

Kledingkast of Kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi legt alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Lindsay Lohan ziet een beetje bleekjes. Haar jas staat haar goed en de tas vinden wij erg leuk! Maar wat ze daaronder aanheeft lijkt vooral erg kort, hoewel het stofje er gaaf uitziet!

kledingkast of kliko

Ashlee Simpson in comfy outfit: los shirtje, lange rok, fijn mutsje, zonnebril.. Huh? Een zonnebril en een muts? Wat voor weer zou het geweest zijn? De kettingen vinden wij trouwens erg leuk passen!

kledingkast of kliko

Amanda Seyfried gaat in stijl de straat over. Gave boots, mooie jeans en fijne trui. Eigenlijk ziet ze er bijna altijd leuk uit!

kledingkast of kliko

Rihanna is geen blondine meer en heeft daarnaast haar coupe opgeschoren. Haar outfit is zonder twijfel weer opvallend, maar wij vinden het niet zo geschikt voor de rode loper.

kledingkast of kliko

Cameron Diaz speelt op safe. Mooie little black dress, zwarte pumps en red lips. We like!

kledingkast of kliko

Dakota Fanning in zwart jurkje en blote benen. In combinatie met dat rood lijkt ze wel erg bleek, maar verder staat het jurkje haar cute.

kledingkast of kliko

Jennifer Love Hewitt in jurk waarin haar borsten nogal opvallen. Van ons had het allemaal wel wat minder gemogen, wat minder glimmend vooral!

kledingkast of kliko

Keira Knightley op stap met haar vriendje. Ze heeft een mannelijke outfit aan en dat staat haar goed. Maar wees eerlijk: wat staat haar nou niet?

kledingkast of kliko

Mischa Barton in polkadots en leren enkelbroek. Wij vinden de outfit super goed bij elkaar gezocht. Van het topje tot de jas en van haar armbandje tot haar nagellak: Mischa Barton straalt!

kledingkast of kliko

Sarah Jessica Parker  in witte outfit. Wij vinden dat Sarah nog altijd in stijl verschijnt, alleen dat doorzichtige topje vinden wij een beetje over de top.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved