Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi legt alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Avril Lavigne is weer helemaal back to black. Wij vinden het wel leuk, de All Stars en de legging vallen in de smaak en ook de big glasses staan haar goed.

kledingkast of kliko

Dakota Fanning als engeltje in haar roze jurkje. En wat een mooie schoenen!

kledingkast of kliko

Doutzen Kroes kan natuurlijk alles aan, maar deze short staat haar echt super goed! De sleehakken maken haar nog langer en het jasje maakt het geheel een beetje chic. Great job, Doutzen!

kledingkast of kliko

Emma Watson's rode lippen zijn blijkbaar ook bij de mannen in trek! Haar stoere laarsjes en het jasje vinden wij super leuk.

kledingkast of kliko

Eva Longoria ziet er geweldig uit in dit rode jurkje. Ze straalt helemaal!

kledingkast of kliko

Jennifer Love Hewitt vinden wij er steeds leuker uitzien. Met het jasje steelt ze de show, maar wij vinden haar pumps misschien nog wel mooier.

kledingkast of kliko

Katy Perry met haar nieuwe coupe en een sheer jurkje. Wij vinden dat het haar mooi staat, maar ze had haar bandje wel even op kunnen trekken.

kledingkast of kliko

Rihanna in een streepjes en lange (opengesneden) rok. Ze gaat helemaal mee met de nieuwe trend waarbij de middenrib bloot is. Het staat haar super!

kledingkast of kliko

Scarlett Johansson in bloemetjesjurk. Ze heeft de kleuren goed gematcht, maar het jurkje.. wij weten het niet zo goed. Wat vinden jullie?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved