Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Kersverse moeder Hilary Duff ziet er super uit. Zomers hoedje, mooie jeans en prachtige wedges.

kledingkast of kliko

Amanda Seyfried lijkt zich niet druk te maken om de paparazzi en dat siert haar. Casual gekleed in korte shorts, ballerina's en oversized T-shirt ziet ze er nog heel goed uit.

kledingkast of kliko

Twilight-actrice Kristen Stewart draagt een zwarte jurk van een doorzichtig stofje. Je kunt er wel erg veel door zien, waardoor wij het niet meer zo stijlvol vinden.

kledingkast of kliko

Julia Roberts straalt in haar polkadot maxi dress. Het jasje maakt de outfit chique en vrouwelijk.

kledingkast of kliko

Kelly Clarkson koos voor een zomers jurkje met veel kleur. Haar haar zit leuk, maar het jurkje doet weinig voor haar figuur.

kledingkast of kliko

Kesha ging voor een zwarte, maar toch eye-catching outfit. Haar metallickleurige accenten maken de outfit opvallend. Het staat haar goed en het is niet over the top.

kledingkast of kliko

De jurk van Lady Gaga is ondanks de felle groene kleur een van de minder opvallende exemplaren van de zangeres. De hakken maken het geheel weer heel erg Lady Gaga. kledingkast of kliko

Miley Cyrus is het meisje dat er op festivals het aller-leukst uit zou zien. Wij vinden haar stijl leuk, maar de meningen verschillen erover. Wat vind jij?

kledingkast of kliko

Nicole Scherzinger draagt een prachtige zwarte jurk die haar heel erg mooi staat. De rode lippen, sieraden en plateaupumps maken het geheel helemaal af.

kledingkast of kliko

Nina Dobrev is waarschijnlijk een van de weinigen die deze kleur goed kan hebben. Het jurkje staat haar goed, maar had ook best wat korter gemogen!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick