Prachtige jurken in Cannes

Celebs door Redactie

Vorige week woensdag 16 mei is in Cannes het jaarlijkse film festival van start gegaan. Heel veel celebs zijn hier ook dit jaar weer op afgekomen en zullen daar nog een paar daagjes blijven. Kristen Stewart is dit jaar bijvoorbeeld aanwezig om haar nieuwe film On the road te presenteren. Zoals jullie weten hoort bij premières en celebs natuurlijk altijd een rode loper. Wij hebben voor jou de mooiste en leukste jurken op een rij gezet. Kijk je met ons mee?

Festival de Cannes

De paparazzi achter haar staan er al helemaal klaar voor terwijl Cheryl Cole in deze prachtige jurk de rode loper betreed. Door de rode onderkant van haar jurk lijkt het wel alsof ze altijd en overal op een rode loper loopt.

Festival de Cannes

Diane Kruger werd tweemaal gespot in twee prachtige jurken. Het klassieke kapsel met de prachtige witte jurk eronder staat haar beeldig, maar wij vonden haar helemaal super in de zilveren strapless jurk.

Festival de Cannes

Kort of lang, met zulke benen staat ieder jurkje mooi. Irina Shayk heeft voor het festival in Cannes meerdere outfits meegenomen. De rode jurk met waanzinnige split is perfect voor op de rode loper en het zilveren cocktail jurkje is net iets jonger en perfect voor een cocktail party.

Festival de Cannes

Een zwarte jurk is tijdloos en doet het altijd goed. De grote pailletten erop laten Karolina Kurkova stralen.

Festival de Cannes

Kelly Brook stal de show met deze gekleurde jurk. De multi-coloured kristallen staan prachtig bij haar donkere haar en de roze pump eronder maakt de outfit helemaal af.

Festival de Cannes

Ook Kim Kardashian was deze week aanwezig. Wij vinden deze jurk haar prachtig staan. Met een hoog gesloten hals en opgestoken haren ziet ze er klassiek en netjes uit.

Festival de Cannes

Met haar blonde haren staat deze roze jurk Kirsten Dunst erg mooi. De riem om haar middel geeft de jurk iets meer vorm en de ring om haar wijsvinger is een goed accesoire.

Festival de Cannes

Met een man als Robert Pattinson aan je zijde kan het bijna niet meer mis gaan. Toch staat Kristen Stewart ook zonder hem prachtig op de foto. Met haar donkere haren past deze lichte jurk perfect bij haar.

Festival de Cannes

Als avondjurk had Kylie Minogue deze prachtige glinster jurk van Dolce en Gabbana aan en ook overdag zag ze er tip top in orde uit.

Festival de Cannes

Wauw, wat zijn wij jaloers op deze jurk. Naomi Watts maakt een verpletterende entree met deze geweldige jurk en mooie ketting om haar hals. Zijn jullie stiekem ook een beetje jaloers?

Festival de Cannes

Voor een feestje op de boot van P. Diddy heeft Paris Hilton deze rode, lange jurk uit de kast getrokken. De ketting om haar nek met bijpassende clutch maken de look helemaal af.

Festival de Cannes

Ook Tara Reid was aanwezig op de party van P. Diddy. Na afloop werd ze in deze little black dress gespot tijdens haar weg naar huis. Simpel en erg sexy.

Festival de Cannes duurt nog tot 27 mei. We zullen sommige celebs dus nog zeker in allerlei andere mooie jurken tegen gaan komen.

Welke jurk zou jij op de rode loper aan willen trekken?

Bron beeld: look.co.uk

Door Eline